Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wie wordt de volgende president van de V.S.?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

    Die inderdaad lol, schaam jezelf! dat je opkomt voor je hele hebben en houden en dat je je stem die blijkbaar toch wel werkt gebruikt.
    Ik las vanavond een reactie van iemand die opmerkte dat als links wint rechts dan terug aan het werken gaat en onderwijl denken hoe ze de volgende ronde gaan winnen, en als rechts wint de stoeptegels er uitgaan, je auto de fik ingaat en verder weg veel kabaal zoals we wel gewend zijn.
    Timmerfrans is al aan zijn campagne bezig want die zal de bui ook wel zien hangen.

    Comment


      Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?



      Comment


        Comment


          Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

          Volgens Juncker onze grote Europese leider weet Trump niet al teveel ondanks dat er dik 65 miljoen mensen op hem gestemd hebben, het zal allemaal wel los lopen ik denk dat we niet te ver vooruit moeten kijken op wat er allemaal wel niet kan gebeuren en of hoe het nu allemaal slechter gaat, de slager blijft namelijk vlees verkopen en de bakker brood de media verkoopt nog steeds onzin en paniek.
          Dat mensen een hekel aan elkaar hebben om de dingen die ze doen is logisch als Trump zegt dat hij geen gezeik wil met Putin dan krijgt hij dat ook niet, Hillary wilde dat wel en dat heeft ze gekregen of beter zeg ik dat wij dat gezeik hebben gekregen In Europa ondanks dat de Krim me geen reet interesseert snap ik dat dat Putin wel interesseert.
          De mensen als sara palin en christie daar heb ik nog niet echt van gehoord enkel dat die palin jaagt en wel een lekker wijf is om te zien, misschien tijd voor aandacht voor het eigen land voordat het de aankomende maanden nog even extra overspoeld word door clintons beleid om ons naar de klote te helpen.

          En ik ontken het opwarmen van de aarde als een probleem ja, natuur rampen hebben we altijd al gehad.

          Comment


            Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

            Bekijk Dicaprio zijn film anders is, die zou vrij indrukwekkend zijn. Probleem is al dat Trump ontkent dat er opwarming is, omdat het nu in New York vriest. Ha kijk, het vriest. Tot daar de opwarming van de aarde. Hm. Het is datzelfde denkend tuig dat Elon Musk dwarsboomt. Texas wil of heeft al een verbod op de verkoop van Tesla's omdat je die rechtstreeks van Tesla koopt ipv via nen dealer. Wordt wel zo goed als volledig gemaakt in de VS. Dus diegene die zo hard roepen dat de jobs verdwijnen naar het buitenland...

            Palin is tea party en zo dom als het achterste van een varken. Christelijk en ultra conservatief. Gouverneur van Alaska geweest en was running mate van McCaine in 2008. Mike Pence zit in diezelfde categorie, alleen zit daar precies nog wat verstand in.

            Chris Christie is de gouverneur van New Jersey. Trump's hondje. Trump heeft hem zo dikwijls belachelijk gemaakt dat ik het bijna erg ging vinden. Maar het hondje gaat nu wel zijn postje pakken. Bridgegate was het schandaal waar de democratische burgemeester van Fort Lee in New Jersey Christie niet wou steunen om herverkozen te worden. Als wraak werd de George Washington bridge door medewerkers van Christie afgesloten voor verkeer voor een zogezegde studie, waardoor er een enorme chaos gecreeerd werd. Was bij de start van het nieuwe schooljaar en tijdens de spits. Onder andere ziekenwagens en brandweerwagens geraakten daardoor ni waar ze moesten zijn. Die medewerkers zijn ondertussen veroordeeld en Christie wordt er van beschuldigd op de hoogte te zijn geweest. Iets waar Trump ook volledig van overtuigd is. Neemt hem nu wel op in zijn team.
            Enfin, dan heb je nog Rudi Giuliani en die liegt harder dan Trump en Clinton tesamen.

            Dit bericht is samengevoegd wegens dubbelposting.

            En dan zou je ook is moeten opzoeken wie Pam Bondi is. Vond ik ook grappig, al dat gekak op de Clinton foundation. Ja, dat was allemaal ni koosjer. Maar of Trump koosjer is? Pam Bondi is of was de AG van florida. Zij ging zich voegen bij de AG van New York ivm fraudezaken tegen Trump University. Zij trok zich echter terug nadat ze geld ontvangen had van de trump foundation voor haar herverkiezing in Florida. Daar is Trump ook bekend voor. Geld doneren om achteraf te kunnen zeggen van hey, you owe me one. Ook met Clinton trouwens. Daar stoefte hij over dat ze naar zijn trouw kwam, (moest komen). Toen het nog vriendjes waren. Zijn dochter Ivanka is trouwens nu nog altijd bevriend met Chelsea Clinton.

            Comment


              Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

              Ahja en wat wil je nu uiteindelijk zeggen? een hoop met namen van Amerikaanse mensen zodat het als een hoop wijsheid over komt? ik zeg je dat er een stuk beklag van het volk is gekomen die de stem van Trump hebben gevolgd en dat je dat ook in Europa kunt verwachten en dat dat hier ook wat gaat veranderen, Timmermans heeft de bui al zien hangen en zijn maat Juncker heeft gister of vandaag ook al van zich laten horen, paniek in de tent.

              Pam bondi komt op mij over als een fck porno hoer

              ik heb de pizza pizza video gezien waar de Clinton foundation haar geld vandaan haalt, ik zou daar niet trots op zijn.

              een film als voorbeeld hou eens op!
              Last edited by Urban; 14 November 2016, 01:21.

              Comment


                Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

                Dat jullie blijkbaar heel gemakkelijk zien wat er mis is aan Clinton, maar dat datzelfde ook mis is aan Trump maar daar wordt niet over gesproken of het is allemaal precies geen probleem. Die mensen zijn een ramp voor een liberaal beleid.

                Dit bericht is samengevoegd wegens dubbelposting.

                Documentaire John. En gij hebt mij een pm gestuurd om te reageren he poedeliewoepsie. Ik was dat ni van plan tot ik dieje mail zag. Slecht voor mijne tikker.

                Comment


                  Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

                  Jij bent een van de felste geweest in dit topic en toen daar eenmaal de uitslag was zag ik je niet meer dus wilde ik je daar op wijzen voordat dit topic gesloten zou worden en jij daar je mening niet meer in zou kunnen geven, ik persoonlijk zou daar niet blij mee zijn vandaar mijn pm (aanwijzing) aan jouw.
                  Na acht jaar obama en daarvoor clinton en bush(we know you your dady was a killer too) gebeurtenis denk ik dat we nu beter zijn met een verandering en let wel ze hebben uiteindelijk geen reet te zeggen ey daar hebben we de Bilderberg gebeurtenis wel voor.

                  Comment


                    Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

                    Slogan van nva was ook de kracht van verandering. Want je zegt dat het naar Europa komt, maar wij zijn daar al gepasseerd he. De Wever was onze populist. Ne dikke joviale grapjas die zich populair gemaakt heeft in een talkshow (laatste show) en een kwis (slimste mens). Waar is die verandering? De enige die zijn werk daar wat doet is Francken, al de rest danst naar de pijpen van de rijken en ondertussen heb ik al lang spijt dat ik er op gestemd heb.
                    De vraag is hoe snel Trump zijn kar keert. Er is al een wereld van verschil tussen de Trump van nu en die van een week geleden. Goed voor mij, maar daar is hij ni voor verkozen. Lock her up, lock her up. Bwa, zo slecht was ze nog ni. We're gonna build a wall. Ok, mss volstaat een hek ook. Obama is ni in de vs geboren, slechtste president ooit en mogelijk ne moslim die miljoenen migranten wil binnen halen. Ok, mss maakt em hier en daar toch een punt. Dat zijn wel zijn drie grootste verkiezingspunten geweest. Dat was mijn probleem met Trump. En uiteindelijk werd het alleen mogelijk gemaakt door de naiviteit van de democraten, waar 10 miljoen mensen nu zijn thuis gebleven. Die hebben eigenlijk het verschil gemaakt door deze keer ni te gaan stemmen. Ik hoop dat ze er binnen 4 jaar uit leren.

                    Comment


                      Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

                      http://www.geennieuws.com/2015/07/wi...ijk-de-wereld/
                      Cuba en noord Korea zijn de enige landen die nog geen rood schildje hebben.
                      sigpic it is just a flower

                      Comment


                        Re: Wie wordt de volgende president van de V.S.?

                        effe kijken wat voor uitspraken we nog nodig hebben uhhhh hahaha
                        http://www.dumpert.nl/mediabase/6943..._jij_dan_.html

                        Comment

                        Bezig...
                        X