Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Coffeeshopbezoek stijgt

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Coffeeshopbezoek stijgt

    Korting op 420shop
    Coffeeshopbezoek Breda stijgt met een derde


    De coffeeshops in Breda krijgen sinds de sluiting van de shops in Roosendaal en Bergen op Zoom 31 procent meer klanten over de vloer. Dat concludeert de gemeente Breda aan de hand van de tellingen die in de laatste vier maanden van 2009 zijn gehouden. De toename heeft niet tot overlast geleid, zei de gemeente vandaag.

    Direct gevolgErvaringen omwonenden
    In maart komt de gemeente Breda met een rapportage waarbij ook de ervaringen van omwonenden van coffeeshops zijn opgenomen. De tellingen bij de coffeeshops gaan door tot en met september. "De eerste resultaten laten zien dat de situatie beheersbaar is. We zitten er bovenop en nemen maatregelen indien nodig", aldus burgemeester Peter van der Velden. (belga/vbd)

    #2
    Re: Coffeeshopbezoek stijgt

    Heb ik meegemaakt in Roosendaal eerst:een onschuldig onderzoek en 1jaar later kun maar 5Gr meer kopen en nog wat later alle shops dicht,die overlast zal nog wel komen,een handel waar geen belastingen of BTW wordt op betaalt zal vroeg of laat moeten wijken.Volgens mij zullen in Breda,Tilburg en Maastricht en omstreken de coffeeshops moeten sluiten,met als uitvlucht het welbekende:Overlast van drugstoeristen.Het gedoogbeleid komt in GEVAAR!
    Groeten

    Comment

    Bezig...
    X