Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Plantage met 1.500 cannabisplanten opgedoekt in loods Zonhoven

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Plantage met 1.500 cannabisplanten opgedoekt in loods Zonhoven

  Korting op 420shop
  Plantage met 1.500 cannabisplanten opgedoekt in loods Zonhoven

  De lokale recherche van de politie Hazodi heeft gisteren in een bedrijfshal aan de Bedrijfsstraat in Zonhoven een uiterst professionele cannabisplantage met 1.500 planten ontmanteld. Volgens de politie waren ze dergelijke cannabisplantage nooit eerder tegengekomen, want het volledige productieproces gebeurde in de bewuste hal. Via de teelt konden de betrokkenen het hele jaar door oogsten.

  Een tip leidde tot de vondst. De speurders troffen cannabisplanten in verschillende groeifasen aan. Er stonden plantjes van twee, vier en zes weken. De bedrijfshal was voorzien van lokalen voor de aanplanting, de teelt, het drogen en het vermalen van cannabis.

  7 kilo
  De politie ontdekte een partij van 7 kilo marihuana die verkoops- en gebruiksklaar was. De onderzoekers sloegen een persoon in de boeien. Het betreft de bewoonster van het bovenliggen appartement. Vanuit het appartement had ze toegang tot de cannabisplantage. De vrouw is dinsdag voorgeleid bij de Hasseltse onderzoeksrechter, maar de politie liet weten dat de voorleiding nog bezig was. (belga/ypu)
  16/03/10 16u07

  Bron
Bezig...
X