Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Straf voor doodschieten hennepkweker verlaagd

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Straf voor doodschieten hennepkweker verlaagd

  Korting op 420shop
  Straf voor doodschieten hennepkweker verlaagd

  maandag 22 maart 2010 | 10:56 | Laatst bijgewerkt op: maandag 22 maart 2010 | 11:44
  Tekstgrootte


  DEN BOSCH – Het gerechtshof in Den Bosch heeft maandag een 45-jarige man uit Eindhoven voor het doodschieten van een hennepkweker veroordeeld tot 24 jaar celstraf. De rechtbank legde hem eerder dertig jaar cel op.  Het Openbaar Ministerie eiste in hoger beroep ook dertig jaar, maar het hof vindt een straf van 24 jaar ’afdoende’.

  De man wilde in januari 2008 een hennepkwekerij aan de Aert van der Neerstraat in Eindhoven rippen. Toen de 36-jarige eigenaar, gewaarschuwd door een stil alarm, poolshoogte kwam nemen, schoot de dader hem dood. De Eindhovenaar werd al eerder veroordeeld voor doodslag op zijn echtgenote en vormt volgens het hof een gevaar voor de samenleving.

  Met de straf wil het gerechtshof ook een signaal afgeven. Het leegroven van hennepkwekerijen is zeer lucratief en gaat steeds vaker gepaard met grof geweld. Dat is een zeer ongewenste ontwikkeling die met kracht moet worden bestreden, aldus het hof.
  God was never on your side..

  #2
  Re: Straf voor doodschieten hennepkweker verlaagd

  Met de straf wil het gerechtshof ook een signaal afgeven. Het leegroven van hennepkwekerijen is zeer lucratief en gaat steeds vaker gepaard met grof geweld. Dat is een zeer ongewenste ontwikkeling die met kracht moet worden bestreden, aldus het hof.[/QUOTE]

  Zou het niet eerder moeten zijn dat diefstallen en overvallen door veroordeelde misdadigers in onze samenleving een plaag is en zou moeten bestreden worden. Dit lijkt mij zinvoller dan hun eigen conclusie!

  Comment


   #3
   Re: Straf voor doodschieten hennepkweker verlaagd

   ind viske,blijf gewoon van andermans spullen af.

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X