Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hennepkwekerij met 800 planten opgerold

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Hennepkwekerij met 800 planten opgerold

  Korting op 420shop
  dinsdag 27 april 2010 | 17:35 | Laatst bijgewerkt op: dinsdag 27 april 2010 | 17:40
  In Prinsenbeek is vanochtend een hennepkwekerij met achthonderd planten opgerold.

  Een 57-jarige man uit Bavel is rond 10.00 uur aangehouden.
  De politiewoordvoerster spreekt van een forse kwekerij. De planten stonden in een slaapkamer in het woonhuis en in een schuur.
  De verdachte verbleef naar eigen zeggen op het betreffende adres, maar hij ontkende dat de kwekerij van hem was. De man zit vast. Over de eigenaar van het pand deed de politie geen mededelingen.
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Hennepkwekerij met 800 planten opgerold

  Nou de wereld is weer gered hoor pfff...

  Blauwe slaven ga eens boeven vangen ipv wietplantjes uit de grond trekken.

  Comment


   #3
   Re: Hennepkwekerij met 800 planten opgerold

   Je kunt er beter aan wennen, de jacht is geopend....
   Dit is nu dagelijkse kost, met dank aan de regering, die vroeger als 1e gedogen deed en nu als laatste verbieden doet!
   In NL leven we in de omgekeerde wereld, we gaan terug naar de Middel Eeuwen, de Inquisitie heeft zijn handschoen weer opgepakt en begint weer net als vroeger zijn trouwe onderdanen te geselen met wrede en onnodige straf om hen weer gehoor- en volgzaam te maken.....
   Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


   sigpic

   FAQ links over kweken   Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
   W.L.S. Churchill   Comment


    #4
    Re: Hennepkwekerij met 800 planten opgerold

    Helemaal eens, de Gristentaliban heeft de Heksenjacht weer vol voortgezet.

    Bah,
    Buizerd

    Comment


     #5
     Re: Hennepkwekerij met 800 planten opgerold

     Dat is inderdaad de ene na de andere. Zal goed zijn voor de prijze in de shop

     Comment


      #6
      Re: Hennepkwekerij met 800 planten opgerold

      Tja...veel plantjes = veel winst = groter risico...

      Soms (meestal) win je en soms verlies je, en dat weet je natuurlijk wel heel goed als je 800 plantjes zet. Als het niet z'n eerste kweek is kan hij na een paar maandjes (als 't al zoveel is) lekker vakantie gaan houden in een ver en warm land. Ondanks de hypocrisie van het beleid kan ik hier toch niet echt medelijden mee hebben. Als je hiervan leeft zijn dit de risico's van 't vak en net de illegaliteit ervan maakt het net zo winstgevend, 't is dus een medaille met twee kanten aan, je kan niet enkel het geld en niet het risico nemen anders zou iedereen 800 planten in z'n living zetten.

      Ik heb er persoonlijk niets op tegen dat iemand heel veel planten zet om wat bij te verdienen maar dan moet hij niet komen janken als 't dan eens misloopt.
      The more I see, the less I know, the more I like to let it go

      Comment


       #7
       Re: Hennepkwekerij met 800 planten opgerold

       Ja, sluit me volledig bij Pedro aan, da's het risico natuurlijk, als het lukt kan je heel blij zijn, dan verdien je in een paar maand waar de meesten bijna twee jaar voor moeten werken, en volledig in't zwart ook nog, te mooi om waar te zijn als je't mij vraagt, maar toch voor velen een realiteit, dat je dan tegen de lamp kan lopen moet je er maar voor lief bij nemen hé, "don't do the crime if you can't do the time".

       En als het lukt heb je niet hard moeten werken voor een pak geld, een paar maandjes stress maar dat word dan wel heel mooi beloont, alleen denk ik dat je het dan nog eens gaat willen doen, en dan kan het gevaarlijk worden, je wordt nonchalant en zo loop je uiteindelijk tegen de lamp, en ze kunnen dat echt wel natrekken hoelang je zo al bezig bent hoor, en die mannen rekenen door, dus je zal het uiteindelijk wel terug betaalt hebben, zeker als je de kosten van je materiaal en stroomverbruik erbij rekent.

       Mij is het dat risico niet waard, geld is leuk, heel leuk, maar het is niet mijn leider, het is verleidelijk natuurlijk, maar ik begin er niet mee.
       Last edited by DaZeD; 29 April 2010, 21:04.
       -"We learn more by looking for the answer to a question and not finding it, then we do from learning the answer itself."

       Comment

       Footer Left Ad

       Collapse
       Bezig...
       X