Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Zaterdag is oerhollandse dag

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Zaterdag is oerhollandse dag

  Korting op 420shop
  (Novum) - Niet veel Nederlanders weten het, maar zaterdag staat in het teken van twee zaken waar hun vaderland internationaal bekend om staat. Naast de molen- en gemalendag wordt namelijk de tweede Cannabisbevrijdingsdag gehouden.
  In het kader van de molen- en gemalendag zijn zaterdag en zondag honderden molens en tientallen gemalen open voor het publiek. Daarnaast pleiten de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC) en de Vereniging Voor Cannabis Consumenten (VVCC) voor het opheffen van het verbod op cannabis.
  In het Westerpark in Amsterdam wordt daarvoor vanaf 12.00 uur een grote hennepmarkt gehouden, zijn er sprekers en is er livemuziek.


  Westerpark vol met blowers

  Tijdens de tweede editie van de speciale bevrijdingsdag vragen de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC) en de Vereniging Voor Cannabis Consumenten (VVCC) aandacht voor het wereldwijde verbod op cannabis. In Nederland wordt het roken van wiet nog steeds gedoogd. Bezoekers kunnen op de Cannabisbevrijdingsdag luisteren naar verschillende artiesten, sprekers en de hennepmarkt bezoeken. Ook is er een speciaal Cannabis Filmfestival in het Ketelhuis.
  De VOC organiseert ook het Cannabistribunaal. Op dit evenement spreken onder andere bekende politici en oud-politici over het belang van het gedoogbeleid in Nederland. Ook Dries van Agt zet zich in voor de VOC. Hij kreeg vorig jaar nog de Cannabiscultuurprijs.
  Op 8 mei zijn er de hele dag activiteiten in het Westerpark.
  Last edited by ceBep; 8 May 2010, 09:35.
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Zaterdag is oerhollandse dag

  Cannabis tribunaal gevolgd. Was best wel interessant maar wat het uiteindelijk opleverd, hmm.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X