Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Netflix geeft wiet uit

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Netflix geeft wiet uit

  Korting op 420shop
  Streaminggigant Netflix gaat een verzameling van zelfontwikkelde wietsoorten uitbrengen. ’The Netflix Collection’ is gebaseerd op enkele populaire series van Netflix zoals Orange is the New Black, Arrested Development en BoJack Horseman.„Elke soort is ontwikkeld met de specifieke show in gedachte”, aldus Netflix. „Zo zijn gekkere show meer indica, terwijl drama’s juist meer sativa zijn om de sterke scenes krachtiger te laten binnenkomen.

  Met Orange is the New Black in gedachten is ’Poussey Riot’ ontwikkeld. Het is bedoeld om met iemand te chillen, te praten en domme grappen te maken. ’Banana Stand Kush’ is geïnspireerd op Arrested Development en is ideaal om een grote gele joint mee te draaien. aldus Netflix. Geen winst

  De set met wietsoorten wordt dit weekend worden verkocht tijdens een speciaal evenement voor medische wiet bij Alternative Herbal Health Services in West Hollywood in de Amerikaanse staat Californië.


  Het is bij wet verboden om wiet op te sturen per post dus deze is niet online te koop. Ook zal Netflix niets verdienen aan de verkoop van de wiet.

  Bron: de Telegraaf

  Veel gestelde vragen over het forum
  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL
  "Wat je kunt maken, kun je ook kraken."

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X