Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Oakland vergunt grootschalige weedplantages

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Oakland vergunt grootschalige weedplantages

  Korting op 420shop
  De Californische stad Oakland heeft toestemming gegeven voor de aanleg van vier grootschalige weedplantages. Het is de eerste keer dat in de Verenigde Staten de teelt van marihuana op grote schaal wordt vergund.

  Betalen
  Het omstreden plan werd vanavond goedgekeurd in het stadsbestuur met een meerderheid van vijf tegen twee stemmen. Volgens de wet, die nog definitief goedgekeurd moet worden tijdens een tweede stemming, zouden de plantages jaarlijks 211.000 dollar moeten betalen voor de financiering van overheidstoezicht. Ze moeten ook taks betalen op de verkoop en over een aansprakelijkheidsverzekering van drie miljoen dollar beschikken.

  400 werknemers
  Agramed, ťťn van de betrokken firma's, wil vierhonderd werknemers inhuren voor een plantage met de omvang van twee voetbalterreinen. Agramed raamt dat het jaarlijks 1,5 miljoen dollar taksen zal betalen.

  Medicatie
  In CaliforniŽ hebben mensen het recht om marihuana te telen en te gebruiken voor medische doeleinden. Volgens de federale wetgever blijft elk gebruik echter illegaal en de Drug Enforcement Audministration (DEA) kan in principe de plantages in beslag nemen en de werknemers en eigenaars arresteren.

  Referendum
  In november wordt in CaliforniŽ een referendum gehouden over de legalisering van marihuana. Het is onduidelijk hoe de federale overheid zal reageren indien de voorstanders het zouden halen.
  Paradoxaal genoeg zijn de kleine telers gekant tegen de plantages in Oakland. Ze vrezen dat ze uit de markt worden geprijsd.

  Voorstanders stellen dan weer dat de maatregel inkomsten zal genereren voor de noodlijdende stad en dat Oakland een positie kan verwerven als centrum van de cannabisteelt in CaliforniŽ.
  Bron: HLN.
  ĎA lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants oní

  #2
  Re: Oakland vergunt grootschalige weedplantages

  Oke ik ga verhuizen
  God was never on your side..

  Comment


   #3
   Re: Oakland vergunt grootschalige weedplantages

   Oorspronkelijk geplaatst door belladonna View Post
   Oke ik ga verhuizen
   Goed idee dacht ik ook al aan

   Eindelijk Marihuana naar het grote land binnenkort de hele wereld
   Groet,
   PlasticHorse

   Comment


    #4
    Re: Oakland vergunt grootschalige weedplantages

    De vraag is hoeveel smeergeld je moet investeren om zeker te zijn dat je bij die vier hoort. Wat een klein gemeentebestuur met maar 7 leden... Ga ook eens de fiscale voordelen voor de staat bekijken op taxcannabis.org

    Comment


     #5
     Re: Oakland vergunt grootschalige weedplantages

     1,5 miljoen aan taksen lijkt mij weinig voor een plantage van 2 voetbalvelden..

     Comment

     Footer Left Ad

     Collapse
     Bezig...
     X