Mededeling

Collapse
No announcement yet.

5 Mei: Mars voor thuisteelt, medicinale cannabis en canna social clubs

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  5 Mei: Mars voor thuisteelt, medicinale cannabis en canna social clubs

  Korting op 420shop
  De mars van het jaar is op 5 mei en ter ere van cannabis


  marsbxl.jpg


  Bij deze breng ik jullie graag op de hoogte van de mars van het jaar op 5 mei die vertrekt vanuit Brussel Centraal om 14u. De mars voor het recht op thuisteelt, medicinale cannabis en Cannabis Social Clubs. Hopelijk vind jij ook een gaatje in je agenda en zien we je daar!
  Eigen kweek


  De MinistriŽle richtlijn van 2005 is te veel voor interpretatie vatbaar en biedt cannabis consumenten geen houvast noch juridische zekerheid. Het wordt hoog tijd dat de Overheid ons recht erkent om enkele planten voor eigen gebruik in een brandveilige kweektent, in de tuin of op een balkon te mogen zetten. Want gekker dan dit kan het toch niet worden? Cannabis is een niet-toxisch roesmiddel en helpt miljoenen mensen wereldwijd om beter te slapen, stressvrij te leven, pijn- en spasmevrij te zijn en wat nog allemaal meer maar toch is het telen voor eigen gebruik niet toegelaten.

  Op de zwarte markt is het THC-gehalte vaak veel te hoog en is er geen kwaliteitscontrole wat een enorm risico vormt voor de Volksgezondheid en het risico op psychoses verhoogt voor psychosegevoelige mensen. Bij eigen kweek beslist iedereen zelf of ze THC- of CBD-rijke planten willen of eerder een goeie mix van de twee. Een goeie verhouding THC/CBD leidt tot het beste resultaat en is het veiligst voor het geestelijk evenwicht. Medicinale cannabis


  We komen ook op voor ons recht op Medicinale Cannabis! Chronische pijnpatiŽnten, epilepsielijders, MS- en kankerpatiŽnten, Ö hebben NU nood aan medicinale cannabis en niet binnen enkele jaren wanneer de regering er eindelijk klaar voor is. Net als in Nederland zouden patiŽnten medicinale cannabis moeten kunnen kopen in een Belgische apotheek of als ze dat wensen het zelf mogen kweken.

  Dokters zouden beter opgeleid kunnen worden zodat ze hun patiŽnten beter kunnen adviseren welk type cannabisplant in aanmerking komt voor welke ziekte en hoe het gedoseerd en geconsumeerd kan worden. Nu is het maar al te vaak zo dat patiŽnten beter onderlegd zijn dan hun arts als het gaat om cannabis. Dat is de omgekeerde gang van zaken. Cannabis Social Clubs


  En last but not least zouden Cannabis Social Clubs erkent moeten worden in hun bestaansrecht! Ze zouden de toestemming moeten krijgen om biologische cannabis voor hun leden te mogen kweken. Want volwassen cannabis liefhebbers die geen groene vingers of ruimte genoeg hebben moeten toch ergens terecht kunnen?

  Een Cannabis Social Club heeft ook een sociale functie. Mensen komen er samen om te praten, nieuwe mensen te leren kennen of naar een optreden te kijken. Het is een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn maar waar er ook een vorm van sociale controle is. Probleemgebruik wordt sneller opgemerkt en aangepakt. Mensen worden er ook ingelicht hoe cannabis op een gezonde manier geconsumeerd kan worden, zonder tabak maar met een vaporizer bijvoorbeeld. Stop met Cannabis Social Clubs het juridisch moeilijk te maken en laat hen een vaste waarde zijn in de stad.

  Kortom, het kan alleen maar beter.

  Zien we jou ook op 5 mei? Voor de link naar het event: klik hier.

  Bron: Eef de Bruyne (Dwm)


  Be There, Rise Up!
  ĎA lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants oní

  #2
  Het is mij een beetje te ver maar wel een mooi initiatief! Succes!

  Comment


   #3
   Op 5 mei is er overal in Nederland feest.
   BraderieŽn, kermis, popconcerten, bevrijdingsfestivals ...
   Dusse...ik kom niet naar BelgiŽ om te wandelen
   Howto: meerdere foto's uploaden en tussen je bericht plaatsen

   ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~BuitenQweeksels ~

   Comment


    #4
    Ghehe, je kan ook met de mountainbike meedoen.

    ĎA lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants oní

    Comment


     #5
     Pfff even naar brussel daarvoor.....
     nee sorry dat is het me net niet waard haha
     aankomend weekend naar amsterdam 420 day
     Haze kweek #1,Haze kweek #2,Indica/sativa, weske's indoor garden

     Comment

     Footer Left Ad

     Collapse
     Bezig...
     X