Mededeling

Collapse
No announcement yet.

George Michael huilend in de cel

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  George Michael huilend in de cel

  Korting op 420shop
  George Michael kan het gevangenisleven nu al niet meer aan. Volgens de laatste berichten is hij in zijn cel ingestort en zit hij alleen maar met zijn hoofd in zijn handen in een hoekje te huilen.

  De 47-jarige zanger werd na de uitspraak in de rechtbank direct afgevoerd naar de gevangenis. George kreeg acht weken celstraf wegens het rijden onder invloed van cannabis. En passant parkeerde hij zijn Range Rover ook nog eens tegen een winkelpui, die daar niet tegen bestand bleek.

  Gebroken
  Ondanks zijn werk voor liefdadigheidsinstellingen, zijn getoonde berouw en het pleidooi van zijn advocaten, oordeelde de rechter dat hij achter de tralies moest. Zijn celgenoot probeerde de gebroken ster te kalmeren, zo verklaart de man aan de Daily Mail. ''Hij was compleet gebroken en bleef maar herhalen dat hij niet kon geloven wat hem allemaal overkwam. Hij deed het zowat in zijn broek.''

  Troost
  George moest het al snel weer zonder de troostende schouder stellen: deze was alleen gearresteerd voor te snel rijden en mocht na het betalen van een boete de cel weer verlaten.

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlboule...uieldn_cel.xml
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: George Michael huilend in de cel

  ben blij dat ze met valium niet zo streng zijnfarma rules

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X