Mededeling

Collapse
No announcement yet.

28 wietplanten in de paleistuin

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  28 wietplanten in de paleistuin

  Korting op 420shop
  Een opmerkelijke vondst in de tuinen van Paleis Het Loo: daar staan sinds kort 28 cannabisplanten. De vraag is natuurlijk: voor wie zijn deze planten bedoeld? Allemaal wietplantjes

  Marjon Fisher geloofde haar ogen niet toen ze zondag 22 september een bezoek bracht aan de paleistuinen van Paleis Het Loo. Ze filmde “allemaal wietplantjes” en de tuinman wist zogenaamd ook niet waarom de wietplanten er staan. ‘Paleis het Loo heeft zeker 28 cannabisplanten staan. Minister Grapperhaus, mag ik dat ook?’ zette Marjon bij haar filmpje, dat ze op Facebook plaatste.

  Helaas(?); de koninklijke familie is niet van plan jointjes te draaien. De wiet is namelijk niet om te roken en je kunt er ook niet stoned van worden, aldus tuinconservator Renske Ek eerder dit jaar in een interview met Omroep Gelderland:

  “We hebben elk jaar een thema in de beplanting. Het thema waarin we meedoen met andere botanische tuinen in Nederland, is het thema ‘Beter met planten’. Dus we geven heel veel aandacht aan de medische eigenschappen van planten en waarom ze zo goed voor ons zijn.

  Als je teruggaat naar de 17e eeuw en je kijkt in oude herbarium-boeken om te zien wat er werd meegenomen uit tuinen uit die tijd, dan zie je altijd cannabis in die boeken. In de 17e eeuw werd het vooral gebruikt voor medicinale toepassingen.

  Dus we vonden het een mooi gebaar om dit jaar cannabis in de tuinen aan te planten. Maar ook weer met een twist, want de cannabis die we hebben staan is een variŽteit die eigenlijk gekweekt wordt om touw van te maken, dus er zitten bijna geen actieve stoffen in”.


  https://indebuurt.nl/apeldoorn/nieuw...-waarom~82149/

  #2
  Deze hadden we al : https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...nnabis-ontdekt
  Howto: meerdere foto's uploaden en tussen je bericht plaatsen

  ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~BuitenQweeksels ~

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X