Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Is wiet de nieuwe killer drug?

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Is wiet de nieuwe killer drug?

  Korting op 420shop
  Stinkt dit naar propaganda?

  http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1006379

  Dit is niet heel positief voor ons streven,. wat denk jij?

  #2
  Re: Is wiet de nieuwe killer drug?

  Mijn hemel, heerlijk toch, die journalisten die hun vragen en vervolgvragen zo blijven stellen dat de uitkomst al bekend is. De wetenschappers aan het woord proberen nog een context mee te geven, maar zitten ook vast door de vraagstelling. Misschien een vergelijkingscampagne starten over alcohol, eens kijken of de media de volgende vragen ook zo gaat stellen:
  - Is alcohol niet één van de meest gebruikte drugs die een groot gevaar is voor onze maatschappij? Antwoord: Naast tabak is alcohol één van de meest gevaarlijke drugs voor onze maatschappij
  - Vallen er door het gebruik van alcohol niet meer slachtoffers in het verkeer dan door het gebruik van iets als cannabis? Antwoord: absoluut
  - In welke verhouding staat de lichamelijke klachten van drugs als alcohol ten opzichte van cannabis en paddo:s? Antwoord: 200:1
  - Is er een relatie tussen alchoholgebruik, agressiviteit en lichamelijk (huiselijk) geweld? Antwoord: Inmiddels is de relatie tussen alcoholgebruik en agressiviteit duidelijk vastgesteld, bovendien worden door alcohol snel de prefrontale cortex onder invloed gebracht, waardoor alle remmen in het brein komen te vervallen.

  Daarnaast doen ze net of alle planten tegenwoordig minimaal THC-niveaus van 60% hebben en totaal geen CBD meer. Dat is net onderzoek gaan doen naar de effecten op het menselijk lichaam wanneer we overmatige (20 tot 30 joints op een dag wordt in het filmpje genoemd) inname van 20 - 30 glazen alcohol van 60% tot ons nemen. Dat staat natuurlijk niet meer in relatie tot de love en peace sfeer rondom cannabis van vroeger. Nee, net zo min als het comazuipen van de jeugd van tegenwoordig staat tot het alcohol gebruik van vroeger. Maar goed... het zal wel weer aan mij liggen, ga eens even dat nature artikel opsnorren.

  Comment


   #3
   Alternatief is natuurlijk massaal coffeeshops te openen en daar pp gecontroleerde wijze cannabis te verkopen tegen aantrekkelijke wijze. Het THC gehalte kan aan een maximum worden verbonden, jongeren worden geweerd (ehh.. nee, die gaan dan weer zelf kweken, dus krijgen light cannabis aangevuld met educatieve informatie) en kwaliteit gegarandeerd.

   We kunnen proberen voor hun te beslissen (maar welke generatie is dat ooit gelukt?) of we kunnen hun dermate goed voorlichten dat zij zelf een weloverwogen keuze kunnen maken. En met voorlichten bedoel ik onbevooroordeelt voorlichten, niet indocrineren met valse feitelijkheden.

   Comment


    #4
    Re: Is wiet de nieuwe killer drug?

    ze zouden ook, de variatie tussen al die soorten cannabis met hun unieke effecten eens serieus kunnen nemen.
    En daarbij zouden kwekers nu eindelijk eens kunnen stoppen met alles te vroeg oogsten en eens goed leren drogen, het liefst ook nog serieus cuuren.
    Want die te snel gedroogde bijna ruikloze, jonge para wiet, die willen we zeker niet!!

    Dan is het best verstandig om niet meer met ze alle tegelijkertijd HAZE varianten te kweken. Ik vind de Haze varianten ook lekker, maar zo komt er weer ruimte voor Indica op 't menu van de koffieshop. En als die koffieshop dan ook nog ze menu serieus neemt, geen Silverhaze als WW verkopen ofzow. en de media veel meer juiste infomatie over cannabis verspreid, dan zijn we eind op de goeie weg.

    Zo worden aannames dat cannabis psychoses zou veroorzaken, verslavend is of ronduit slecht voor ons zou zijn, steeds minder aannemelijk.
    Waardoor de angst afneemt, de landelijke opinie zal veel positiever zijn waardoor er steeds meer mensen cannabis gaan nuttigen en daarmee minder vatbaat zijn voor propaganda en indoctrinatie, daarmee zal de huidige massa (hypnose) psychose waar nederland in hangt afnemen en mischien dat we dan weer relax en tollerant en bewust worden.

    -------------------------------
    REGULAR magazine
    Last edited by dokkie; 14 November 2010, 14:47.

    Comment


     #5
     Re: Is wiet de nieuwe killer drug?

     Zolang de boel gecriminaliseerd wordt, kun je naar breed verspreidde goede wiet fluiten.
     Handel is grotendeels in handen van grote foute jongens die het niet zo nauw nemen met respect voor mens en plant.

     Met dank aan de gristentaliban.....

     Grtz
     B.

     Comment

     Footer Left Ad

     Collapse
     Bezig...
     X