Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Gemeente wint weer rechtszaak coffeeshop

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Gemeente wint weer rechtszaak coffeeshop

  Korting op 420shop
  door Hessel de Ree. maandag 15 november 2010 | 22:51 | Laatst bijgewerkt op: maandag 15 november 2010 | 22:53

  breda/roosendaal - De gemeente Roosendaal heeft opnieuw aan het langste eind getrokken in een gerechtelijke procedure over de sluiting van de coffeeshops.

  Vorige week heeft de rechtbank in Breda haar in het gelijk gesteld in de zaak die coffeeshop Azul in de Molenstraat heeft aangespannen. Volgens de eigenaar is de gemeente in de fout gegaan door in zijn exploitatievergunning de gedoogvoorwaarden te schrappen voor de verkoop van cannabis. De bestuursrechter ziet hier echter geen bezwaar tegen, 0mdat de sluiting volgens haar past binnen de Opiumwet. Advocaat I. van den Heuvel van Azul is het hier niet mee eens en adviseert zijn cliŽnt in beroep te gaan bij de Raad van State: "Roosendaal heeft de slag gewonnen, maar niet de oorlog. Anders dan de andere coffeeshops die zijn gesloten, heeft mijn cliŽnt geen gedoogvergunning, maar een onherroepelijke exploitatievergunning. Daarin staat het woord gedogen niet eens." Andere coffeeshops in Roosendaal en Bergen op Zoom vechten hun sluiting aan via andere procedures. Zij kregen eerder ook ongelijk van de rechtbank. Hun hoger beroep loopt nog.

  http://www.bndestem.nl/regio/roosend...coffeeshop.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in ó never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X