Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Countryzanger Willie Nelson opgepakt met 170 gram wiet

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Countryzanger Willie Nelson opgepakt met 170 gram wiet

    Korting op 420shop
    27/11

    De Amerikaanse countryzanger Willie Nelson (77), pleitbezorger van de legalisatie van cannabis, is in Texas opgepakt wegens het bezit van marihuana. Dat meldt Rolling Stone magazine.

    Vrij op borgtocht
    De arrestatie vond vrijdag plaats, ongeveer 140 kilometer ten westen van El Paso. Bij een routinecontrole werd 170 gram wiet in zijn tourbus aangetroffen. Nelson verklaarde dat de drugs van hem waren en werd korte tijd vastgehouden. De zanger werd weer vrijgelaten nadat hij een borgsom van 2.500 dollar (ongeveer 1.900 euro) had betaald.

    Eerdere veroordelingen
    "Hij zei dat hij zich geweldig voelt, hij is al 170 gram kwijt", reageerde Nelsons mondharmonicaspeler Mickey Raphael in Rolling Stone.
    Nelson kwam in het verleden al vaker in aanraking met het gerecht wegens het bezit van verdovende middelen. In januari werden zes leden van zijn band in North Carolina aangeklaagd voor het bezit van marihuana en een zelfgemaakte sterkedrank.

    De zanger en vier passagiers op zijn bus werden in 2006 in Louisiana ook aangeklaagd voor het bezit van 700 gram marihuana en 86 gram hallucinogene paddestoelen.

    Nelson schreef hits als 'Crazy', 'Funny How Time Slips Away' en 'Hello Walls', maar is bij ons wellicht en jammer genoeg meest bekend om zijn hitduet met Julio Iglesias, 'To All The Girls I Loved Before'. Zijn sociaal engagement uit zich onder meer in zijn inspanningen voor Farm Aid. Vorige zomer gaf hij nog een concert in de Brusselse AB. (belga/lb)

    Ff leuk interview erbij, waarin Nelson positief praat over hemp
    Last edited by ceBep; 6 December 2010, 17:16.

    #2
    Re: Countryzanger Willie Nelson opgepakt met 170 gram wiet

    Snoop -- Who the Heck Would Arrest Willie Nelson?



    http://www.tmz.com/2010/12/06/snoop-...rijuana-video/

    Comment


      #3
      Re: Countryzanger Willie Nelson opgepakt met 170 gram wiet

      Comment

      Bezig...
      X