Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Fransman heeft 10 kilo wiet verstopt in auto

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Fransman heeft 10 kilo wiet verstopt in auto

  Korting op 420shop
  dinsdag 14 december 2010 23:57

  Rijsbergen - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft dinsdag 14 december 2010 omstreeks 21.00 uur een 22-jarige uit Parijs (F) aangehouden op de A16 ter hoogte van Rijsbergen. Hij vervoerde in een geheime bergplaats in zijn auto 44 pakketjes met wiet. De auto en de verdovende middelen zijn in beslag genomen.


  Foto: Archief/JPF  De bestuurder kreeg een stopteken voor een routinecontrole. Tijdens de staandehouding verklaarde de man dat hij in een coffeeshop was geweest en wat hasj had gekocht. Hij had dat verstopt in zijn gulp. Hieruit kwam dan ook een blokje hasj tevoorschijn. Op grond van de Opiumwet is de auto waarin hij reed nader onderzocht. Een verdovende middelen hond van de regiopolitie sloeg aan bij het rechter achterwiel. Nadat dit wiel was verwijderd en het binnenscherm was gedemonteerd kwam er een luik tevoorschijn dat toegang gaf tot een ruimte onder de kofferbak. Hierin zaten 44 pakketjes waarin ruim 200 gram wiet zat verpakt.

  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/1...t_in_auto.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X