Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Agenten vinden per ongeluk tassen wiet

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Agenten vinden per ongeluk tassen wiet

  Korting op 420shop
  Agenten vinden per ongeluk tassen wiet

  Agenten in Almere hadden vannacht een productief avondje. Ze waren op weg naar een inbraak bij een supermarkt en stuitten daar toevallig op drie mannen uit de provincie Utrecht met tassen vol met wiet.


  De politie arriveerde rond twee uur ’s nachts bij de supermarkt na een melding van inbraak. Daar reed net een verdachte auto weg. De bestuurder kreeg een stopteken en bij de controle vonden de agenten de tassen met hennep. De drie inzittenden van de auto werden aangehouden.
  Op hetzelfde moment ontdekten andere politiemannen twee Roemenen op het dak van de supermarkt. Ook zij werden aangehouden, op verdenking van inbraak. Volgens de politie staan de twee aanhoudingen waarschijnlijk los van elkaar en hebben de wietvervoerders in de auto gewoon pech gehad.

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/p...geluk_tas.html


  Agenten slaan twee vliegen in n klap
  donderdag 23 december 2010
  Almere - In de nacht van woensdag op donderdag zijn naar aanleiding van een inbraakmelding heterdaad, vijf verdachten door de politie aangehouden in de omgeving van het Lavendelplantsoen in Almere.


  Twee Roemeense mannen worden verdacht van inbraak in een supermarkt en drie mannen uit de provincie Utrecht werden betrapt met een flinke hoeveelheid wiet in hun auto. De inbraak-melding leverde dus twee strafzaken op. Alle verdachten zijn ingesloten en zitten vast.
  De recherche Almere stad West heeft beide zaken in onderzoek.

  Even na 02.00 uur kwam een inbraakmelding heterdaad binnen van het Albert Heijnfiliaal aan het Lavendelplantsoen. Surveillerende agenten die op weg waren naar de supermarkt zagen een verdachte auto wegrijden en zette deze aan de kant. Bij de controle van de drie inzittenden die volgde werd een grote hoeveelheid wiet gevonden en de drie mannen van 20, 26 en 27 jaar en allen uit de provincie Utrecht, aangehouden. Ondertussen speurden andere agenten het terrein rond de Albert Heijn af.

  En van de dienders klom op het dak en trof daar verse sporen aan in de sneeuw. Op het dak betrapte hij twee Roemeense mannen die zich daar verschansten. Toen het duo werd betrapt sprongen ze van het dak en ontstond een achtervolging te voet. Ze werden enkele tientallen meters verder in een hofje achterhaald en in de boeien geslagen. In de directe omgeving van de Albert Heijn werd inbrekers-gereedschap aangetroffen en in beslag genomen. De Roemenen, 27 en 41 jaar en zonder vaste woon of verblijfplaats, worden verdacht van inbraak dan wel poging hiertoe.

  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/1...%A9n_klap.html
  Last edited by ceBep; 23 December 2010, 17:04. Reden: 2e artikel
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X