Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Utrechtse 'wietkiosk' blijft voorlopig dicht

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Utrechtse 'wietkiosk' blijft voorlopig dicht

  Korting op 420shop
  (Novum) - De bloemenkiosk die in Utrecht softdrugs aan minderjarigen verkocht blijft een halfjaar gesloten. Dat heeft de rechtbank in Utrecht donderdag bepaald. De gemeente sloot de kiosk aan de Lucasbolwerk in november aanvankelijk voor een week.
  Burgemeester Aleid Wolfsen rekende het de kiosk zwaar aan dat wiet aan minderjarigen is verkocht. Hij besloot de sluiting met een halfjaar te verlengen om ervoor te zorgen dat het verkooppunt langzaam uit het geheugen van gebruikers verdwijnt.  De eigenaar was het daar niet mee eens en stapte naar de rechter. Hij stelde niets te weten van drugshandel omdat zijn broer in de zaak stond. De drugs die daar werden gevonden, zouden voor eigen gebruik zijn.
  De kortgedingrechter haalde echter een proces-verbaal van de politie aan waaruit blijkt dat een scholier op 11 november twee zakjes wiet in de kiosk heeft gekocht. Ook wees de rechter erop dat de eigenaar zelf verantwoordelijk blijft voor wat er in zijn kiosk gebeurt.
  http://www.trouw.nl/nieuws/nederland...pig_dicht.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X