Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Illegalisering softdrugs berust op drijfzand

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Illegalisering softdrugs berust op drijfzand

    Korting op 420shop
    10-01-2011 om 09:00 door Gastredacteur

    Wederom een gastbijdrage van Ties Joosten.

    Al jaren is duidelijk dat een illegalisering van softdrugs meer problemen oplevert dan het oplost. Toch wil dit kabinet dat alle coffeeshops binnen een straal van 350 metervier maal meer mensenOsdorp Posse elf jaar geleden al. Hoewel er soms hoopvolle signalen zijn, zoals het CDJA dat onlangs een beetje aangaf voor legalisering van softdrugs te zijn, blijft deze logica bij volwassen politici aan dovenmansoren gericht. Zonde, op deze manier blijven we geld, tijd en energie stukslaan op beleid dat simpelweg niet werkt.


    http://sargasso.nl/archief/2011/01/1...-op-drijfzand/

    #2
    Re: Illegalisering softdrugs berust op drijfzand

    Dat is gesproken!

    1 oprmerking: XTC veel minder verslavend? Heb het nooit gebruikt, wil het ook niet doen, maar heb wel mensen gezien die er serieus aan verslaafd zijn geraakt. XTC verandert ook je hersenstructuur vanaf het eerste gebruik. Die vergelijking vind ik niet helemaal opgaan.

    Op plantages ipv zolderkamers: Ja, maar dat argument is sterker in het echt. op plantages ipv via illegale en criminele circuits die overlast veroorzaken waar wij voor opdraaien. Of gewoon in je tuin. Niet meer bij een grootschalige dealer met zwarde drugs en wapens. Persoonlijk kwam ik ooit terecht bij een dealer waar gewoon twee AK-47 (het geweer dan, niet de wiet) lagen. Dan denk je toch ook bij jezelf: zijn we zover gekomen? Legaliseer aub.
    Dissi's Outdoor 2012: Olijfgroen en Pimpelpaars: Zaad & Rookkweek

    The plant of today, makes the planet of tomorrow.

    Comment

    Bezig...
    X