Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Zonnepanelen bemoeilijken strijd tegen cannabiskwekers

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Zonnepanelen bemoeilijken strijd tegen cannabiskwekers

  Korting op 420shop
  Het aantal ontdekte cannabisplantages bij onze Zuiderburen is de afgelopen jaren spectaculair gestegen. In 2003 ging het nog maar om 35 plantages. In 2008 werden er 610 ontdekt. Cijfers voor 2009 zijn nog niet beschikbaar. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

  Energierekening
  Politiediensten kunnen in hun strijd tegen cannabisplantages rekenen op de steun van onder meer de elektriciteitsleveranciers. Die verwittigen wanneer in bepaalde woningen of opslagplaatsen de energierekening zonder aanwijsbare reden plots enorm is gestegen. Cannabisplanten hebben immers veel licht en warmte nodig. De speciale lampen die daar voor zorgen, vreten energie.

  Het succes van de zonnepanelen is dan ook een streep door de rekening van de politiediensten. Als de cannabiskwekers zich van groene stroom voorzien, valt de controle weg en verliest men een belangrijke tipgever.

  Professionele business
  "Cannabis kweken is de jongste jaren een professionele business geworden", zeggen gespecialiseerde speurders. "Criminele bendes isoleren de gebouwen zo goed dat de installatie zelfs niet meer door een helikopter met een warmtecamera kan worden ontdekt."
  Wij van Wereldgeheimen hebben misschien een wat criminele gedachte, maar vinden zonnepanelen gebruiken bij het kweken van cannabis om twee redenen niet slecht:
  - Het leven is al duur genoeg, dus gaat met al snel op de criminele toer. De belastingen worden duurder, dus vind men het gek?
  - Ze zijn ook nog eens groen bezig!


  http://www.wereldgeheimen.nl/wg/inde...laatste-nieuws

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X