Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Amerikaans parlement zet eerste stap naar legale cannabis

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Amerikaans parlement zet eerste stap naar legale cannabis

  Korting op 420shop
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1075...egale-cannabis
  Veel gestelde vragen over het forum
  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL
  "Wat je kunt maken, kun je ook kraken."

  #2
  Betekent niks zolang ze in januari geen meerderheid halen in de senaat he, dan strandt dat voorstel daar zoals zoveel voorstellen. Stukje populisme van de kant van de democraten ook want ze mogen voorstellen en stemmen in het huis wat ze willen wetende dat het er nu in de senaat toch ni door komt. Dus of het ook oprecht is? Twijfel er aan. Net zoals groen, spa, ps, ecolo, stuk van de vld en mr ook voor waren en nu ze effectief in de regering zitten is er geen sprake meer van. Heeft wsl ni eens op tafel gelegen bij de onderhandelingen.

  Comment


   #3
   Afgaande op wat er in Amerika momentele gebeurt betreffende cannabis, zou ik niet vreemd opkijken als dit erdoor komt. En ik zou het toejuichen.
   Horks Fototopic 2.0

   Comment


    #4

    Alles komt wel goed
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
    ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

    Comment


     #5
     Da's omdat de staten daar een grotere autonomie hebben. Waar het gestemd wordt per staat komt het er door, maar dat zijn democratische staten. Op federaal niveau is het nog steeds strafbaar waardoor bv alles met cash moet gebeuren want je kan geen bankrekening openen.
     Er moet enkel nog gestemd worden voor de senaat in Georgia. De kans dat de republkeinen hun twee zetels daar houden is onvoorspelbaar, maar de verwachting is van wel. Doen ze dat, dan komt dit voorstel nooit door de senaat want dan behouden de republikeinen daar hun meerderheid. Wetgeving moet zowel door het huis als door de senaat. Als de democraten Georgia binnenhalen in januari dan hebben ze zowel het huis als de senaat in handen en kan het gestemd worden. Voorlopig liggen er zo een massa wetsvoorstellen op Mitch Mcconnell zijn bureau en die blokkeert gewoon al de stemming. Er wordt daar zelden afgeweken van het partij standpunt.
     Des te meer Trump nu blijft volhouden dat er fraude is gepleegd, des te groter is de kans dat republikeinse stemmers niet eens zullen opdagen omdat ze toch denken dat het geen zin heeft. Dus de man is goed bezig

     Comment


      #6
      Het Amerikaanse stelsel is ingewikkeld met 50 landjes die hun eigen regels hebben.

      Maar het is zeker positief te noemen dat het 50/50 is. Werk in uitvoering dus en ze al veel verder dan wij.

      Ik heb nog nooit zo'n grote narcist gezien als Trump.
      Veel gestelde vragen over het forum
      JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
      420Shop.NL
      "Wat je kunt maken, kun je ook kraken."

      Comment


       #7
       Republikeinen zitten voorlopig op 50 zetels, democraten op 46+2 onafhankelijken waaronder Bernie Sanders. Als ze die 2 in Georgia binnenhalen is het 50/50 en beslist de vice president. Zolang dat ni gebeurt komt er wsl zelfs geen stemming. Je heb wel nog altijd de kans dat er gematigde republikeinen tegen hun partij stemmen, zoals gebeurd is met John Mccain en obamacare maar over iets als legalisering van cannabis is die kans eerder omgekeerd.

       Situatie momenteel is daar surreŽel. Enige reden dat em die uitslag ni erkent is idd dat narcissisme. Worden nog spannende maanden daar.

       Comment

       Footer Left Ad

       Collapse
       Bezig...
       X