Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Vier hennepkwekerijen ontruimd

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Vier hennepkwekerijen ontruimd

  Korting op 420shop
  Almelo, Hengelo Ov, 09-02-2011 • In Twente zijn dinsdag 8 februari vier hennepkwekerijen aangetroffen en ontruimd.

  Vroomshoop
  Naar aanleiding van een onderzoek is in een woning aan de Marijkestraat in Vroomshoop een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Op de zolderverdieping werden 160 jonge planten, restanten van een eerdere oogst en de benodigde apparatuur aangetroffen. In opdracht van de officier van justitie werden de planten en de apparatuur vernietigd. De 49-jarige bewoner is aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.Eveneens werd naar aanleiding van een onderzoek een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Bevert in Vroomshoop. De kwekerij was op dit moment niet in gebruik, wel werden plantenresten van een eerdere oogst en alle benodigde apparatuur aangetroffen. In opdracht van de officier van justitie werd alle apparatuur is in beslag genomen en vernietigd. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt. De 54-jarige bewoner is als verdachte gehoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.
  Almelo
  Omstreeks 11.00 uur werd in een woning aan het Vincent van Goghplein in Almelo een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Drie slaapkamers in de woning bleken te zijn ingericht als hennepkwekerij. In totaal werden, verdeeld over de drie ruimtes, 350 planten aangetroffen. In opdracht van de officier van justitie werden de planten en de benodigde apparatuur in beslag genomen en vernietigd. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij.
  Hengelo
  Naar aanleiding van een onderzoek werd omstreeks 09.30 uur een onderzoek gedaan in een woning aan de Deldenerstraat in Hengelo. In de woning werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Verdeeld over vier ruimtes werden in totaal 570 planten en de benodigde apparatuur aangetroffen. In opdracht van de officier van justitie zijn de planten en apparatuur in beslag genomen en vernietigd.
  Omdat de woning is gelegen boven een smartshop, werd in overleg met de officier van justitie eveneens een onderzoek uitgevoerd in de smartshop. Hier is onder andere een zak met 145 gram hennep aangetroffen en in beslag genomen. Smartshops (of ‘headshops’) mogen geen drugs, waaronder hennepplanten, in bezit hebben en/of verhandelen. De eigenaar van het gehele pand, een 26-jarige Enschedeër, is aangehouden. Gemeente Hengelo stelt een vervolgonderzoek in.
  http://www.politie.nl/twente/nieuws/...enontruimd.asp
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X