Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Gouda, Waddinxveen - Hennepkwekerijen ontmanteld

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Gouda, Waddinxveen - Hennepkwekerijen ontmanteld

  Korting op 420shop
  Gouda, Waddinxveen, 09-02-2011 • De politie in het district Gouwe Ijssel heeft dinsdag 8 februari na een ingeplande actiedag twee hennepkwekerijen aangetroffen.

  In een woning aan het Nicolaaserf in Waddinxveen werden in totaal 300 hennepplanten aangetroffen. De kwekerij was ondergebracht in een slaapkamer en op de zolder. De politie heeft de bewoner, een 31-jarige man, aangehouden. De Waddinxvener had al meerdere keren hennep geoogst. De verdachte is in verzekeringgesteld. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.
  In een woning aan de Nicolaasbeetslaan in Gouda werden 100 hennepplanten aangetroffen op de zolder. De bewoners waren niet thuis toen de politie de kwekerij aantrof. De politie doet verder onderzoek.Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht is de kans op brand door kortsluiting of oververhitting groot. Dit levert dus risico’s op voor de veiligheid in de buurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewoners en wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.
  Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 - 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan.


  http://www.politie.nl/hollands-midde...addinxveen.asp
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X