Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Aanhoudingen na aantreffen hennep

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Aanhoudingen na aantreffen hennep

  Korting op 420shop
  vrijdag 11 februari 2011 Drachten

  De politie heeft donderdagavond een 40-jarige man uit Beverwijk, een 40-jarige man uit Antwerpen en een 42-jarige man uit Drachten aangehouden voor overtreding van de Opiumwet. Naar aanleiding van klachten over een sterke hennepgeur in een portiek van een flat aan het Zetveld, gingen agenten op onderzoek uit.
  In de woning waar de hennepgeur vandaan kwam, troffen de agenten in een slaapkamer bijna 10 kilogram hennep aan. Deze hennep lag hier te drogen. De man uit Beverwijk en de man uit Antwerpen waren aanwezig in de woning en werden aangehouden. Het duo werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De 42-jarige eigenaar van de woning werd later aangehouden op de Noordkade en ook overgebracht naar het politiebureau. De gedroogde hennep, met een waarde van ruim 30.000 euro, is in beslag genomen en vernietigd.  http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/3206...en_hennep.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Aanhoudingen na aantreffen hennep

  je moet ook drogen in een tent niet effe snel een filter ophangen in een kamer

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X