Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Rijssenaren opgepakt wegens drugsdealen

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Rijssenaren opgepakt wegens drugsdealen

  Korting op 420shop
  vrijdag 11 februari 2011 | 14:49 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 11 februari 2011 | 14:50  Rijssen - De politie Twente heeft donderdagavond een 51-jarige man en een 50-jarige vrouw uit Rijssen aangehouden.
  De Rijssenaren worden verdacht van handel in softdrugs. Het stel werd aangehouden in zijn woning aan de Wijnand Zeeuwstraat in Rijssen, van waaruit de softdrugs werden verkocht.

  De politie begon een onderzoek naar de bewoners van het huis, nadat ze meerdere meldingen had gekregen dat deze man en vrouw drugs zouden dealen. Nadat de man en vrouw waren aangehouden, heeft de politie de gehele woning grondig doorzocht. Daarbij werden honderd gram aan henneptoppen en een stroomstootwapen gevonden. Behalve de hennep werd in de woning ook geld en een kleine hoeveelheid munitie aangetroffen. Dit alles is in beslag genomen. De man en vrouw zijn aangehouden en voor nader onderzoek opgesloten.  Behalve de bewoners heeft de politie ook drie mannen in de leeftijd van 18, 21 en 29 jaar en twee vrouwen van 18 en 20 jaar aangehouden voor het kopen van softdrugs. De drie mannen en twee vrouwen waren allen woonachtig in Rijssen. Zij zijn na verhoor weer vrijgelaten. De drugs die ze bij zich hadden, zijn in beslag genomen.

  http://www.tctubantia.nl/regio/regge...rugsdealen.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Rijssenaren opgepakt wegens drugsdealen

  mega vangst jongeen de uitbaater van een coffiesschop lekker ze gang laten gaan.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X