Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Leiderdorp - Hennepkwekerij ontmanteld

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Leiderdorp - Hennepkwekerij ontmanteld

  Korting op 420shop
  Leiderdorp, 14-02-2011 • Op vrijdag 11 februari werd rond 15.00 uur een hennepkwekerij aan de Lijnbaan ontdekt. De pandeigenaar had na verdachte omstandigheden de politie gewaarschuwd, onder andere omdat hij zag dat de ramen op de eerste etage van het bedrijfspand waren afgeplakt.


  De politie ging ter plaatse voor onderzoek en ontdekte op de eerste etage een ingerichte hennepkwekerij. Ecoloss heeft diezelfde middag de hennepkwekerij ontmanteld. Ruim 600 hennepplantjes werden vernietigd. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt. De politie maakt proces-verbaal op. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

  Aanpak hennepteelt
  Politie Hollands Midden gaat de komende jaren hennepteelt en de georganiseerde misdaad achter de hennepteelt nog harder aanpakken. Hennepteelt heeft inmiddels het onschuldige karakter ver achter zich gelaten. In 2009 heeft het korps 99 hennepkwekerijen opgerold.

  Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht, is de kans op brand door kortsluiting of oververhitting groot. Dit levert dus risico’s op voor de veiligheid in de buurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewoners en wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.

  Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 - 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan.

  http://www.politie.nl/hollands-midde...leiderdorp.asp
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X