Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Lady GaGa: "Als ik songs schrijf, moet ik wiet roken"

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Lady GaGa: "Als ik songs schrijf, moet ik wiet roken"

  Korting op 420shop
  14/02/11, 14u02

  Hoe zou iemand op het idee komen haar entree op de Grammy's te maken door uit een ei tevoorschijn te komen? Je mag drie keer raden. Lady GaGa heeft geen zin om haar levensstijl te verdoezelen en, zoals veel van haar collega's, te ontkennen dat ze drugs gebruikt.

  Vorig jaar bekende ze al dat ze nu en dan een fikse lijn coke door haar neus jaagt, in een interview voor het programma '60 minutes' bekent ze ook aan de wiet te zitten. "Ik rook nog altijd veel wiet als ik songs aan het schrijven ben. Ik ga hier niet zitten doen alsof ik een nuchter mens zijn, dat zou oneerlijk zijn".

  Geen leugenaar
  Anderzijds wenst GaGa niet dat haar jonge fans gaan experimenteren met drugs. "Ik wil tieners niet aanmoedigen om drugs te gaan gebruiken. Maar je vroeg me naar de sociologie van de roem en welke fouten artiesten maken. Wel, ze liegen. Ik niet, ik ben geen leugenaar. Mijn fans mogen weten wie ik ben en wat ik doe en laat. En op heel wat vlakken ben ik net als mijn fans".

  Voor de inspiratie
  Vorig jaar biechtte GaGa op dat ze in 2005, toen ze zeventien was, zwaar aan de coke zat. "Door drugs te gebruiken, heb ik ontdekt welk soort kunst ik wilde maken en raakte ik ge´nspireerd. Sommige mensen vinden hun inspiratie in hun donkerste momenten, en ik ben zo iemand. Wat me onderscheidt van de rest, is dat ik altijd muziek maak wanneer ik drugs neem. Ik heb nooit zonder reden drugs genomen". (bang/lb)

  http://demorgen.be/dm/nl/1008/Showbi...et-roken.dhtml
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in Ś never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Lady GaGa: "Als ik songs schrijf, moet ik wiet roken"

  Daar komt die P-P-P-Pokerface dus vandaan
  [B][URL="https://420shop.nl"][COLOR=#008000][B]420Shop.NL: uw head- & seedshop!

  Comment


   #3
   Re: Lady GaGa: "Als ik songs schrijf, moet ik wiet roken"

   volgens mij is iemand bang dat ze uitgekeken raken op haar lichaam (wijst naar manager)
   it's his line so only God knows
   Grtz Kush

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X