Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Grote actie tegen wietteelt: drie hennepkwekerijen opgerold

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Grote actie tegen wietteelt: drie hennepkwekerijen opgerold

  Korting op 420shop
  ANP. dinsdag 15 februari 2011 | 11:49 | Laatst bijgewerkt op: dinsdag 15 februari 2011 | 17:23
  Het pand in de Scharenburgstraat fungeerde als wietkwekerij. foto Ron Magielse  TILBURG - De taskforce georganiseerde criminaliteit van de politie in Midden- en West-Brabant heeft onder meer een grote wietkwekerij aan de Scharenburgstraat in Breda opgerold. De kwekerij werd aangetroffen in de kelder van een bedrijfspand dat wordt verbouwd.

  Er staan manshoge wietplanten. De politie heeft in de Scharenburgstraat een Bulgaar aangehouden; hij wordt ervan verdacht de wietkwekerij te hebben uitgebaat.  Inval
  Voor zover bekend werden in Breda tot nu toe vijf mensen aangehouden. Ook op een zesde, nog onbekend adres in Breda, is een inval gedaan. De politie houdt vandaag in Tilburg en Breda gerichte acties tegen de georganiseerde hennepteelt. Het is een eerste grote actie van de Task Force. Ook de belastingdienst, de marechaussee en het Korps Landelijke Politie Diensten (klpd) werken mee.
  Belangrijk onderdeel van de invallen en controles is het inwinnen van informatie over de betrokken criminelen. De politie onderzoekt welke personen de leiding voeren bij de wietkwekerijen. Gemeenten en belastingdienst treden op tegen overtredingen bij growshops. Indien nodig worden ze gesloten.
  Updates volgen.


  http://www.bndestem.nl/algemeen/brab...n-opgerold.ece

  Audiobestandje:

  http://nos.nl/audio/219152-volgens-m...tmantelen.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Grote actie tegen wietteelt: drie hennepkwekerijen opgerold

  En zo wordt de wiet steeds duurder, gaan steeds meer mensen zelf kweken en wordt het steeds interessanter voor criminelen om zicht te mengen in de kweek van ons dierbare plantje.
  Kwaliteit gaat naar beneden, risico's voor volksgezondheid omhoog, hoge opsporingskosten.

  De maatschappij wordt er geen haar beter van en ondertussen viert pedofilie en straatcriminaliteit hoogtij.

  Achja, ik lijk wel een CD-tje op repeat...

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X