Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Duin- en Bollenstreek - Hennepkwekerijen ontmanteld

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Duin- en Bollenstreek - Hennepkwekerijen ontmanteld

  Korting op 420shop
  Duin- en Bollenstreek, 16-02-2011 • Politie Duin- en Bollenstreek heeft op dinsdag 15 februari twee hennepkwekerijen ontmanteld: één in Katwijk en één in Warmond.  De eerste hennepkwekerij werd aangetroffen aan de Boerslaan in Katwijk. In de woning werden 160 hennepplanten in twee verschillende ruimtes aangetroffen.
  Uit onderzoek bleek dat de stroom illegaal afgetapt werd. De huurder van de woning zal hierom een naheffing krijgen.
  Bij de ontmanteling waren ook de gemeente Katwijk en de woningbouwvereniging aanwezig. De huurder kan zijn huis worden uitgezet.

  De tweede hennepkwekerij werd aangetroffen in een woning in de Van den Woudestraat in Warmond. Hier werden 196 hennepplanten aangetroffen.
  De bewoner was thuis en hij is aangehouden.Aanpak Hennepteelt
  Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht is de kans op brand door kortsluiting of oververhitting groot. Dit levert dus risico’s op voor de veiligheid in de buurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewoners en wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.

  (overbodig, maar staat er weer bij...)
  Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 - 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan.

  http://www.politie.nl/hollands-midde...hennepduin.asp
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X