Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Urk wil gebruik hasj en wiet verbieden

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Urk wil gebruik hasj en wiet verbieden

  Korting op 420shop
  De Nederlandse gemeente Urk gaat het gebruik en bezit van softdrugs in de openbare ruimte verbieden. Dat meldt een woordvoerster van de gemeente. Wie met een jointje of een paar gram wiet op zak wordt gehouden, kan beboet worden. De voltallige gemeenteraad van Urk gaf dinsdagavond tijdens een commissievergadering aan voorstander te zijn van het voorstel van het college van burgemeester en wethouders om softdrugs van het voormalige eiland te bannen. Daarmee wijkt het vissersdorp af van het Nederlandse beleid, dat toelaat om maximaal vijf gram hasj of wiet op zak te hebben.
  Burgemeester Jaap Kroon is het niet eens met het beleid van de overheid en de gemeenteraad deelt dus zijn mening. De raad zal waarschijnlijk tijdens de gemeenteraadsvergadering op drie maart zijn fiat geven. Urk kampt al langer met een problematisch drank- en drugsgebruik onder jongeren.


  Kamerlid Lea Bouwmeester (PvdA) heeft minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten gevraagd of Urk de vrijheid heeft om af te wijken van het landelijk beleid. Bouwmeester vindt het een goede zaak dat Urk nu in actie komt tegen het drugsprobleem in de gemeente, maar ze had liever gezien dat het gemeentebestuur meer gaat doen om drugsgebruik te voorkomen.
  Het ministerie van Veiligheid en Justitie beraadt zich nog op een reactie op het voornemen van de gemeente Urk.

  http://www.standaard.be/artikel/deta...MF20110216_123
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Urk wil gebruik hasj en wiet verbieden

  Heksenjagers 4 life.

  Comment


   #3
   Re: Urk wil gebruik hasj en wiet verbieden

   Christentaliban die beter iets kan doen aan inteelt daar op Urk.
   Of aan het binnenvaren van cocaïne of het omzeilen van vangstbeperkingen, want als de Heer niet kijkt mag blijkbaar alles, bij die Farizeërs.

   Laat ze maar denken dan ze de jeugt kunnen dwingen, het enige wat er gebeurt is dat de verstandige jeugt die zooi ontvlucht, en de idioten blijven daar.
   Voor iedereen het beste dus, TOP.

   Wat blijft: Incest thuis best Leve Urk.

   Succes daar, HJM
   http://www.youtube.com/watch?v=zCvSc2b8CWc

   Comment


    #4
    Re: Urk wil gebruik hasj en wiet verbieden

    lolllllllllllllllllllllllllllll lach hardop hier

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X