Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Grote hennepkwekerij in bedrijfspand opgerold

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Grote hennepkwekerij in bedrijfspand opgerold

  Korting op 420shop
  donderdag 17 februari 2011 | 14:17 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 17 februari 2011 | 16:25
  ROOSENDAAL - In een bedrijfspand aan de Hulsdonksestraat in Roosendaal heeft de politie woensdag een grote hennepkwekerij opgerold.
  Er zijn geen aanhoudingen verricht. De actie was in het kader van een geplande hennepruimdag. Er werden, op basis van 'voorinformatie', zes adressen bezocht.

  In het pand aan de Hulsdonksestraat werd in vier verschillende ruimten hennep geteeld. In totaal ging het om 1330 planten. In een vijfde ruimte werd ook nog kweekapparatuur gevonden. Vermoedelijk was het de bedoeling om ook daar hennep te gaan kweken.

  Op twee ander locaties - woningen op een ander adres in de Hulsdonksestraat en in de Amarildijk - werden geen kwekerijen aangetroffen die in bedrijf waren. Wel waren er sporen van hennepteelt. Op het eerste adres was de kwekerij ontmanteld, in het tweede geval waren er al voorbereidingen getroffen en werd kweekapparatuur aangetroffen.

  In een bedrijfspand in Bosschenhoofd werd wel kweekapparatuur gevonden, maar geen planten of concrete aanwijzingen voor een hennepkwekerij. In twee onderzochte woningen in de wijk Kalsdonk werd niets bijzonders aangetroffen.


  http://www.bndestem.nl/regio/roosend...d-opgerold.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X