Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Noordwijkerhout - hennepkwekerij ontmanteld

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Noordwijkerhout - hennepkwekerij ontmanteld

  Korting op 420shop
  Woensdag 23 februari 2011 – Pletterij, Noordwijkerhout, Nederland


  Politiebericht Noordwijkerhout •
  Politie Hollands Midden heeft op dinsdag 22 februari een hennepkwekerij ontmanteld in een bedrijfspand aan de Pletterij. Er werden in totaal 1230 hennepplanten aangetroffen. De planten en het materiaal van de hennepkwekerij zijn vernietigd. De politie heeft in het pand onderzoek gedaan. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie zet haar onderzoek voort.
  Politie Hollands Midden gaat de komende jaren hennepteelt en de georganiseerde misdaad achter de hennepteelt nog harder aanpakken. Hennepteelt heeft inmiddels het onschuldige karakter ver achter zich gelaten. In 2009 heeft het korps 99 hennepkwekerijen opgerold.
  Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht is de kans op brand door kortsluiting of oververhitting groot. Dit levert dus risico’s op voor de veiligheid in de buurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewoners en wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.


  blabla gewist.......  http://www.localpoint.nl/crimereports/85404/
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X