Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Twintigers aangehouden na rit op bromfiets

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Twintigers aangehouden na rit op bromfiets

  Korting op 420shop
  Westervoort, 24-02-2011 Twee 20-jarige jongens (n uit Lathum; van de ander is de woonplaats nog niet bekend) zijn woensdagavond 23 februari op de Rivierweg aangehouden. De n zou traangas bij zich hebben gehad en de ander wiet.

  Agenten controleerden het verkeer in Westervoort en zagen twee jongens op een bromfiets rijden. Ook het duo moest stoppen voor een controle. Uit de controle die volgde werd duidelijk dat de bestuurder (de Lathummer) geen geldig rijbewijs had. Tevens zou bij hem twee zakjes wiet zijn aangetroffen. De softdrugs werden in beslaggenomen en zullen worden vernietigd. Het voertuig zou van de bijrijder zijn. In de buddyseat zou een busje pepperspray zijn aangetroffen.

  De verkeerscontrole werd uitgevoerd van 18.30 uur tot 21.00 uur. De aandacht ging vooral uit naar snelheid. En persoon bleek met een (gecorrigeerde) snelheid van 112 kilometer per uur te hebben gereden. Ter plaatse mag niet sneller dan 80 kilometer per uur worden gereden.

  http://www.politie.nl/gelderland-mid...pbromfiets.asp
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X