Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hennepvangst in Beverwijk

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Hennepvangst in Beverwijk

  Korting op 420shop
  Uitgegeven: 25 februari 2011 17:24 Laatst gewijzigd: 25 februari 2011 17:24 BEVERWIJK - De politie heeft vrijdagochtend een wietkwekerij met 35.000 hennepstekken opgerold in een pand aan de Zuiderkade in Beverwijk. Volgens de politie is de vangst miljoenen euro's waard. In totaal zijn zes verdachten aangehouden.  Een team van het KLPD Dienst Waterpolitie kwam de hennep eerder deze week op het spoor tijdens een milieuonderzoek.
  Het team trof vlak bij het pand een met hennep en aarde gevulde auto aan en schakelde de politie in. Agenten besloten het pand vrijdagochtend binnen te treden. Daar troffen ze 1500 moederplanten met 35.000 hennepstekken aan.


  De politie heeft de 50-jarige huurder uit Weesp aangehouden, evenals een 34-jarige man uit Utrecht en vier mannen van 29, 31 en 44 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.
  In het pand was bovendien sprake van stroomdiefstal en een brandgevaarlijke situatie. De hennepkwekerij is ontruimd. De hennepstekken worden vernietigd.


  http://www.nu.nl/binnenland/2455557/...beverwijk.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X