Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Meerdere wietkwekerijen per toeval ontdekt bij ontruiming na melding grote brand

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Meerdere wietkwekerijen per toeval ontdekt bij ontruiming na melding grote brand

  Korting op 420shop

  https://crime-nieuws.nl/meerdere-wie...g-grote-brand/  De politie heeft na een grote brand in Volendam per toeval twee wietkwekerijen ontdekt.

  Bij de hulpdiensten kwam woensdagavond rond 21.00 uur melding binnen van een grote brand in een pand aan de Dieselstraat. De omliggende panden werden uit voorzorg ontruimd. Bij het controleren en ontruimen van twee bedrijfspanden aan de Marconistraat, stuitte de brandweer op een tweetal in werking zijnde wietkwekerijen en meldde dit bij de politie.

  In één van de panden troffen politieagenten twee grote kweektenten aan met in iedere tent 200 plantjes. Ook stonden er verspreid over de tenten nog 35 stekken. De planten en stekken werden in beslag genomen. Naast de planten en stekken werd ook apparatuur, dat veelal gebruik wordt bij en voor wietkwekerijen, in beslag genomen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld. In het pand trof de politie een 67-jarige man uit Volendam aan. De Volendammer werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.2  In het tweede pand werden eveneens twee kweektenten (met in ieder tent 150 planten). De kwekerij is ontmanteld en alle goederen zijn in beslag genomen. In het pand was een 50-jarige man uit Purmerend aanwezig en werd direct aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de ontmantelde wietkwekerijen en mogelijke andere betrokkenen.
  Last edited by KnetterMug; 2 April 2021, 15:23.

  #2
  67 jaar en dan 400plus planten verzorgen??

  Damn, respect

  Erg grote tent geloof ik
  "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
  "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
  "Ajeto" - Buurman en Buurman

  Comment


   #3
   Dat denk Ik ook wel party tent.

   Comment


    #4
    Kleine circustent

    Comment


     #5
     Haha, ik werk nog wel eens met mensen uit Volendam. Kreeg de volgende dag meteen een filmpje te zien van hoe de planten opgeruimd werden. Was een flinke hoeveelheid!

     Comment


     • KnetterMug
      KnetterMug commented
      Editing a comment
      Geen filmpje voor hier.

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X