Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Politie houdt verdachten aan voor hennepkwekerij in woning

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Politie houdt verdachten aan voor hennepkwekerij in woning

  Korting op 420shop
  Politiebericht is gepubliceerd op Woensdag 2 maart 2011 Korfakker, Eindhoven-woensel, Nederland


  In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie in een flat aan de Korfakker een 24-jarige vrouw uit Geldrop en een 31-jarige man uit Eindhoven aan. Kort daarvoor wilde de politie een flatwoning controleren omdat er sprake zou zijn van wateroverlast. De politie zag dat een man van hen wegliep. Omdat hij zich verdacht gedroeg gingen ze achter hem aan. Kort hierna werd hij samen met een vrouw aangetroffen onder een trap.
  Ze probeerden zich te verstoppen voor de politie. De man bleek in het bezit te zijn van de sleutels van flatwoning. Toen de agenten de woning betraden troffen zij een ingerichte hennepkwekerij aan met o.a. 18 assimilatielampen, 18 transformatoren en 160 potten voorzien van potgrond. Onder het balkon van de woning vond de politie drie vuilniszakken aan met daarin een nog onbekend aantal hennepplanten. Beide verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. De hennep en de aangetroffen spullen zullen worden vernietigd.


  http://www.localpoint.nl/crimereports/86228/
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X