Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Deal-verbod voor blowende heiligen

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Deal-verbod voor blowende heiligen

  Korting op 420shop
  Sadhus mogen geen hasj meer verkopen in Nepal. Het dealen door deze 'heilige' mannen liep dermate uit de hand dat de Nepalese overheid het geldende gedoogbeleid heeft afgeschaft.

  Duizenden sadhus komen deze week vanuit het hele Indiase subcontinent samen in Pashupatinath, een tempelcomplex vlakbij de Nepalese hoofdstad Kathmandu. Daar vieren ze Shivaratri, een feestje ter ere van de Hindoegod Shiva. De festiviteiten bestaan er vooral uit dat de sadhus zich helemaal ongans blowen.

  Het probleem is echter dat er flink wat nep-sadhus rondlopen die de gelegenheid aangrijpen om op grote schaal hasj te dealen. Om hier een stokje voor te steken is het verkoopverbod ingesteld. Er zijn al zeven schijnheiligen opgepakt die het verbod hadden overtreden.

  T. Wolters | 2 maa 2011 | 12:29

  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2011/03/sadhus.html#


  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2011/03/sadhus.html#
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in ó never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Deal-verbod voor blowende heiligen

  Zoon feeste zou ik wel graag eens meemaken, ghahaha lol je helemaal onheus roken voor je geloof ghehehe.

  Comment


   #3
   Re: Deal-verbod voor blowende heiligen

   Tis maar wat je leuk vind monty, feestjes daar hebben toch een wat andere insteek dan wat we hier gewend zijn...

   Ben er geweest (in eum...oja 1994) , die shiva aanbidders wandelen ook graag een stukje de bergen in om wat "door shiva gecreerde" bergmeertjes te bevuilen. Waanzinnig mooi toen ik er was (want ik was zowat de enige op dat moment op die plek), van die zwarte spiegelgladde ijskoude bergmeertjes op redelijke hoogte > je hebt echt het idee op het randje van de wereld te staan daaro. Als cannabis-adept heb ik natuurlijk -in korte broek verdomme- de Ganja-la pas bestormd een stukje boven kathmandu (Langtang/Helambu). Wist ik veel dat dat op 4km hoogte lag en dat sneeuw daar regel is ... brrr krijg het er nog koud van!

   en het gekke : heb de 1e anderhalve maand geen grammetje hasj gekocht van nepali's > er zat een australiŽr in mijn hotel waar ik het goed mee kon vinden, en die gast had al sinds de jaren 70 contacten daar. Hij raadde me toen af om lokaal op eigen houtje (in kathmandu) hasj te kopen, en troonde me mee naar zn kamer om daar een ruimhartige plak af te snijden van een armdikke staaf 1e kwaliteit nepal. Gratis nog wel. 6 weken later was die plak allang op, en was ik gestrand in een of ander bergdorpje vanwege reizigersdiarree. Het was midden in de moesson, ik was denk ik de enige westerling in mijlen. De eigenaar van het pandje waar ik sliep vroeg of ik zin had in wat te roken, dus ik dacht > tsja waarom niet, dus geef die bergkabouter 10 dollar en verwacht een grammetje of 10 ofzo... komt 'tie ('n dag later) terug met 2 tennisballen overheerlijke hasj, plus een zakje nepal-pollen. Me helemaal de pleuris gerookt, een gedeelte weg gegeven aan een paar zwitsers die ik later tegen kwam, en het laatste stuk was om mee te nemen maar kreeg vlak voor ik in het vliegtuig stapte de kriebels... en weggooien doe je niet met dat spul dus -hap- opgevreten >>> alleen bleek de vlucht vanuit delhi (vandaar uit zou ik terugvliegen naar amsterdam) gecancelled dus heb een uur of 9 zwaar trippend op een bankje op dat vliegveld gelegen...geen aanrader

   Het heeft een hele tijd geduurd voor ik weer nepal heb gerookt.... en nooit meer dergelijke kwalitiet tegen gekomen helaas (al is er soms best goed spul te koop hier)
   Last edited by moreweed; 5 March 2011, 21:44.
   Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X