Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Vuurwapen aangetroffen bij oprollen kwekerij

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Vuurwapen aangetroffen bij oprollen kwekerij

  Korting op 420shop
  vrijdag 4 maart 2011 15:45  Middelburg - Agenten hebben donderdagmiddag tijdens het oprollen van een hennepkwekerij een vuurwapen aangetroffen. Dit gebeurde in een woning aan het Parelplein.
  Ook werden in de woning twee kweekruimtes aangetroffen. De eerste ruimte bestond uit een kwekerij van 120 kleine hennepplanten. In de andere ruimte waren alle planten recent geoogst en lag de hennep te drogen. Totaalgewicht van de gedroogde hennep was 7,3 kg.

  Door een medewerker van de Delta werd geconstateerd dat de stroom, die nodig was voor de kwekerij, buiten de meter om werd afgenomen. Door de Delta zal aangifte worden gedaan van diefstal stroom. De 24-jarige bewoner van het pand is aangehouden.

  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/1..._kwekerij.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Vuurwapen aangetroffen bij oprollen kwekerij

  Dat is niet zo gek gezien onze conservatieve heksenjagers de wietplant, door God gegeven, gecriminaliseerd hebben tot en met. Dus niemand durft meer en trekt het veel criminelen aan.
  Staan de huichelaars natuurlijk te wijzen ooow vuurwapens en wiet, wiet is echt slecht! Wordt het nog illegaler gemaakt.
  Etc.

  Tot we Mexicaanse toestanden hebben, nou geweldig dat heeft NL nodig!!

  Gr
  Buizerd

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X