Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hennepkwekerij ontdekt en vuurwapen in beslaggenomen

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Hennepkwekerij ontdekt en vuurwapen in beslaggenomen

  Korting op 420shop
  zaterdag 5 maart 2011 15:07
  GORINCHEM - De politie heeft donderdagmiddag twee mannen van 23 en 30 jaar uit Gorinchem aangehouden in een woning aan de Valkeniersweg in Gorinchem. De politie had informatie vergaard dat de 23-jarige bewoner mogelijk een vuurwapen in zijn bezit had. Dit bleek te kloppen. Hij gaf het vuurwapen af aan de agenten en werd daarna aangehouden. Onderzoek in de woning leverde daarna op dat er hennep gekweekt werd in twee ruimtes. In totaal ging het om zo'n 240 plantjes. De kwekerij werd vervolgens ontmanteld en de benodigde spullen voor onderzoek in beslaggenomen. De 30-jarige man die ook aanwezig was in de woning werd daarop ook ingesloten. De politie zet het onderzoek voort.

  http://www.destadgorinchem.nl/page/L...in.673158.news
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Hennepkwekerij ontdekt en vuurwapen in beslaggenomen

  Tsja fout volk mogen ze wel oppakken, no problem, maar cannabis is net zo fout als keukentrapjes, bier, kettingzagen, keukenmessen, chloor, verkeersdeelname en de rest.
  Leren ermee om te gaan ipv die kerkverbodjes 'gij zult geen wiet roken', rot op!!

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X