Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Inbraak leidt tot drugsvangst en arrestaties

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Inbraak leidt tot drugsvangst en arrestaties

    Korting op 420shop
    06/03/2011 Tijd: 16:19
    Auteur: redactie HAAGSE BEEMDEN - 35 kilo hennep, 8,6 gram hasj en 522 gram GHB. Dat vond de politie in de nacht van zaterdag op zondag in een woning aan de Padakker in Breda. De twee bewoners werden aangehouden. De politie kwam de drugs op het spoor na een inbraak in het pand.
    De agenten gingen 's nachts af op een melding dat er in een woning was ingebroken aan de Padakker in Breda. Toen de agenten arriveerden zagen ze dat de voordeur openstond. Het bleek dat die was opengebroken. Er was niemand thuis en de agenten stelden een onderzoek in in het huis. Daarbij vonden ze op zolder tientallen tassen met gedroogde henneptoppen en diverse pakjes met hasj. Daarnaast werd er een fles aantroffen die voor driekwart gevuld was met GHB. De drugs werden in beslag genomen, gewogen en geteld.
    Omstreeks 03.45 uur meldde de bewoner zich bij de politie. De 26-jarige man werd direct gearresteerd. Op zondag werd om 11.50 uur ook zijn 29-jarige vrouw opgepakt. Ze worden verdacht van overtreding van de Opiumwet. Beide verdachten zijn in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten.


    http://www.bredavandaag.nl/nieuws/po...en-arrestaties
Bezig...
X