Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Drie aanhoudingen voor drugsbezit

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Drie aanhoudingen voor drugsbezit

  Korting op 420shop
  Drie aanhoudingen voor drugsbezit
  OOSTERHOUT/RIJEN: De politie zag tegen 01.30 uur donderdag een auto rijden op de Oosterhoutseweg. De agenten besloten de auto te controleren. Het kenteken werd nagetrokken en op de Vijf Eikenweg kreeg de bestuurder een stopteken. Hij voldeed hieraan. Bij het aanspreken van de drie inzittenden roken de agenten hennep. Een van de inzittenden gaf aan een zakje hennep bij zich te hebben.
  De politie doorzocht de auto en trof ruim 10 gram cocaïne, 18 xtc-pillen en 23 gripzakjes hennep aan. De drie inzittenden werden aangehouden. Het gaat twee 20-jarige mannen en een 19-jarige man uit Baarle-Nassau. Een van hen had een geldbedrag van enkele honderden euro's in bezit en een andere verdachte een joint. De goederen zijn in beslag genomen. De drie zijn ingesloten voor verder onderzoek. Ze zullen in de loop van de dag in verzekering worden gesteld.


  http://www.misdaadkaart.nl/Oosterhou...terhout_803003
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X