Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Zeven Veldhovenaren vast voor drugspraktijken

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Zeven Veldhovenaren vast voor drugspraktijken

  Korting op 420shop
  Laatst gewijzigd: dinsdag 15 maart 2011 - 17:37 | Auteur: Hans Janssen
  VELDHOVEN - De politie heeft dinsdagmorgen zeven mannen in Veldhoven aangehouden voor de handel in drugs. Bij de actie zijn ongeveer vijftig agenten ingezet.
  Alle verdachten wonen in Veldhoven. Ze werden thuis, op het werk of in het huis van een vriendin opgepakt. Bij huiszoekingen vond de politie verdovende middelen als GHB, wiet en pillen. Dit is allemaal in beslag genomen voor verder onderzoek. Met de actie wil de politie laten zien dat ze de drugsproblematiek in Veldhoven serieus neemt en de handel aanpakt.

  Cocaïne
  De zeven bestaan uit twee 19-jarige mannen, drie 20-jarige mannen en twee 21-jarige mannen. Van hen zouden er twee betrokken zijn geweest bij de zaak van vorig jaar september. Twee mannen zouden de afgelopen tijd in Veldhoven in GHB hebben gehandeld. De andere drie worden ervan verdacht dat ze cocaïne hebben gedeald.

  De politie kwam hen op het spoor na een onderzoek naar de productie van en de handel in harddrugs, dat vorig najaar werd ingesteld. Hiervoor zijn al vier mensen veroordeeld.  http://www.omroepbrabant.nl/?news/15...raktijken.aspx
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X