Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hennepverdachten aangehouden

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Hennepverdachten aangehouden

  Korting op 420shop
  De politie hield maandag rond 15.00 uur vier personen aan die hennep aan het knippen waren in een woning aan de Willem Marisstraat in Den Haag. De hennep was afkomstig uit een nabij gelegen garage, de kwekerij die zich daar bevond is ontmantelt.
  Door de verklaringen van de verschillende verdachten, drie mannen in de leeftijd van 13, 19 en 20 jaar en één 44 jarige vrouw, kon de politie de garage met daarin de hennepkwekerij ontmantelen. In de garage stond een tent met diverse apparatuur, deze is in beslag genomen.

  De politie wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900->> irrelevant<<<. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn>>> irrelevant<<<< via 0800->>irrelevant<<<
  15-03-2011


  http://www.infothuis.tv/index.php?s=3&c=38467

  Klijklijnen:http://www.nujij.nl/?tags=kliklijn
  Last edited by ceBep; 15 March 2011, 18:59.
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X