Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Grote inval in woonwagenkamp Eindhoven

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Grote inval in woonwagenkamp Eindhoven

  Korting op 420shop
  EINDHOVEN - De politie is dinsdagochtend om vijf uur een woonwagenkamp in Eindhoven binnengevallen. Zes mannen die op het kamp wonen, zijn opgepakt voor het bezit van wiet. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
  De doorzoeking van het kamp aan de Heezerweg duurde tot elf uur in de ochtend. Aan de actie deden meer dan honderd politiemensen, medewerkers van de Koninklijke Marechaussee en de Belastingdienst en gemeenteambtenaren mee.
  Ze waren op zoek naar wietplantages, mogelijke andere criminele activiteiten en wapens. De inval gebeurde in samenspraak met de taskforce georganiseerde criminaliteit in Brabant.

  De politie maakt later op de dag bekend wat de actie heeft opgeleverd.

  Naar Nu.nl

  #2
  Re: Grote inval in woonwagenkamp Eindhoven

  EINDHOVEN - Tijdens een grote politie-inval op het woonwagenkamp aan de Heezerweg in Eindhoven zijn dinsdagochtend zes mensen gearresteerd. De politie heeft tot nu toe drugs gevonden, een nepwapen, behoorlijke bedragen geld en een tonnetje munitie dat buiten het kamp begraven lag.
  De vondst is nog niet waar de politie op gehoopt had, aldus hoofdinspecteur Ton Pijnappel, die de leiding heeft over de actie.

  Voorlopig blijft de politie nog doorzoeken naar harddrugs, hennepkwekerijen en wapens. Momenteel zijn er ook inspecteurs van de Belasting aan het zoeken. Zij nemen hoogstwaarschijnlijk nog zaken in beslag.

  Vrijwel alle woningen worden doorzocht. Om enkele woonwagens binnen te dringen moest het aanwezige arrestatieteam en de mobiele eenheid van de politie geweld gebruiken. Enkele deuren en ruiten sneuvelden.

  De actie is volgens Pijnappel voorspoedig en snel verlopen. "Bij de arrestatie is geen tegenstand geweest. Het was een snelle en geoliede actie."

  De actie is opgezet naar aanleiding van tips die de politie ontving en warmtebeelden die gemaakt zijn vanuit de lucht. Behalve de politie is ook de gemeente Eindhoven aanwezig, de energiebeheerder, milieudienst, het BITE-team (bestuurlijk interventieteam) en een rechter-commissaris. In totaal zijn er zo'n 100 mensen bij betrokken.

  http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad...-Heezerweg.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill  Comment


   #3
   Re: Grote inval in woonwagenkamp Eindhoven

   Ghehe, wel een munitiekistje gevonden en geen wapens, die blijven dus gewoon doorzoeken totdat ze het gevonden hebben.

   Comment


    #4
    Re: Grote inval in woonwagenkamp Eindhoven

    Stelletje boswachters

    Comment


     #5
     Re: Grote inval in woonwagenkamp Eindhoven

     Er is een fors geldbedrag, een groot aantal exclusieve horloges en een emmer munitie met duizend patronen in beslag genomen. Verder werden een nepvuurwapen, twee auto's, een kilo hennep en materiaal voor een hennepkwekerij geconfisqueerd. Bij de actie is ook een geldtelautomaat aangetroffen, meldde de politie. Twee verdachten zitten nog vast voor verder onderzoek. Aan de inval deden meer dan honderd politiemensen, medewerkers van de Koninklijke Marechaussee en de Belastingdienst en gemeenteambtenaren mee.

     http://www.bndestem.nl/algemeen/brab...cle8413611.ece
     Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


     sigpic

     FAQ links over kweken     Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
     W.L.S. Churchill     Comment


      #6
      Re: Grote inval in woonwagenkamp Eindhoven

      Leuke Lente wandeling zo te zien, met de hond aan de leiband.lol
      Een geldTELautomaat, dacht eerst aan een geldautomaat hahaha.

      Grtz
      420Shop, Online Headshop, Seedshop, Cannabis Souvenirs & Lifestyle
      Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

      Comment


       #7
       Re: Grote inval in woonwagenkamp Eindhoven

       die zou ik toch ook begraven dan hoor moest ik geldautomaat geritst hebben ergens :p

       Comment

       Footer Left Ad

       Collapse
       Bezig...
       X