Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Drugsdebat en hoofdlijnenbrief kabinet uitgesteld tot medio mei

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Drugsdebat en hoofdlijnenbrief kabinet uitgesteld tot medio mei

  Korting op 420shop
  March 29th, 2011 | 17:39
  Door webmaster
  Het ‘hoofdlijnendebat drugsdebat’ is uitgesteld vanwege de vertraging rond het kabinetsstandpunt, dat nu medio mei wordt verwacht. Dat blijkt uit de agenda van de Tweede Kamer.  Bron: tweedekamer.nl

  Het hoofdlijnendebat over het drugsbeleid werd in september 2009 aangekondigd, waarna uitstel op uitstel volgde. Toen het in februari 2010 eindelijk zover leek, werd toenmalig minister Ab Klink ziek. En twee weken later viel het kabinet. Inmiddels zijn we weer dik een jaar verder. Al die tijd staat de Tweede Kamer volledig buitenspel, terwijl de regering het ene na het andere repressieve plan presenteert.
  Wat in elk geval wél volgens plan doorgaat is de derde editie van het Cannabis Tribunaal. En wel op maandag 16 mei a.s., in Dudok, Den Haag. Meer informatie over het programma en de deelnemende sprekers is te vinden op de vernieuwde website www.cannabistribunaal.nl.
  http://www.voc-nederland.org/2011/03...tot-medio-mei/
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X