Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Grootschalige hennepactie in Groningen (+Video)

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Grootschalige hennepactie in Groningen (+Video)

  Korting op 420shop
  06-04-2011, Martin Nuver & Michel Eising 112gr
  Groningen - De politie is op dit moment bezig met een grootschalige hennep actie in de stad en plaatsen in de provincie. Ook vliegt er al geruime tijd een helikopter van het KLPD boven Groningen.

  De actie's zijn vanmiddag opgestart en de politie voert meerdere invallen uit op verschillende locaties zoals de coffeeshop aan het Damsterdiep, de growshop aan de Damsterkade en een garagebox aan de Coendersweg. De politie meldt dat de actie's gehouden worden om hennep en georganiseerde criminaliteit tegen te gaan. Aan de actie's werken meerder teams mee o.a. het Opsporing-/observatieteam, het Arrestatieteam en het Openbaar Ministerie. Op dit moment zijn er drie aanhouding verricht.


  http://www.112groningen.nl/artikel.php?id_article=13236

  P.S
  Ik heb de fotoreeks ff doorgelopen een een snapshot gemaakt van de grote vangst uit de garagebox:


  DvhN:

  Groningen - Vanaf half vijf woensdagmiddag is een landelijke politieactie gaande, waarbij ongeveer 150 agenten en rechercheurs zijn betrokken. Volgens bronnen zijn tientallen invallen gedaan in diverse plaatsen in Nederland. Maar de actie, die zou zijn gericht tegen de georganiseerde hennepteelt, concentreert zich voornamelijk in de stad Groningen. Een politiehelikopter cirkelt boven de binnenstad van Groningen.
  In onder meer Growshop Bloeihuis aan de Damsterkade, smartshop I-smoke aan de Steentilkade en een pand aan de Coendersweg vielen leden van het arrestatieteam van de politie binnen. Verder zijn in diverse bedrijfspanden en garageboxen invallen gedaan. Momenteel worden de locaties binnenstebuiten gekeerd door rechercheurs.
  Er zijn bij Growshop Bloeihuis in Groningen zeker drie arrestaties verricht. De landelijke actie wordt gecoördineerd door de politie Groningen en is gericht tegen georganiseerde hennepteelt. Het zou verband houden met een criminele organisatie, die zich bezighoudt met zware criminaliteit.  http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/...t-in-Groningen
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Grootschalige hennepactie in Groningen (+Video)

  en nogsteeds mogen hier poolse dames achter de ramen staan op de wallen,zonder werkvergunning en id maar ja touristme boven alles.

  Comment


   #3
   Re: Grootschalige hennepactie in Groningen (+Video)

   Als ze het geheel legaliseren dan is er geen criminaliteit meer in nederland met hennepteelt. (alleen voor buitenland)
   Wereldwijd legaal zou het beste zijn.

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X