Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Natalie Portman rookte wiet

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Natalie Portman rookte wiet

  Korting op 420shop
  vr 08 apr 2011, 10:02
  Natalie Portman rookte wiet

  van onze redactie AMSTERDAM - Natalie Portman mag dan tegenwoordig een braaf imago hebben, vroeger was ze een echte wildebras.


  In haar tienertijd was Natalie niet vies van een jointje. Ze rookte ze regelmatig als ze met vrienden komediefilms keek. "Ik vind dat soort films geweldig en toen ik tiener was rookte ik tijdens dat soort films altijd wiet", vertelt de Black Swan-actrice aan Entertainment Weekly.
  Maar inmiddels is ze met die gewoonte gestopt en doet ze het rustig aan. "Ik ben daar nu te oud voor. Ik lig al om tien uur 's avonds in bed."
  Natalie is vanaf deze zomer te zien in de nieuwe komedie Your Highness.  http://www.telegraaf.nl/prive/948352...t__.html?p=7,1


  De Telegraaf....
  Ik meende dat er zelfs een kleurling in USA president is geworden na gebruik van drank en drugs??? Dus zo erg zal het wel niet zijn..
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Natalie Portman rookte wiet

  Niks mis mee toch?
  Ik vind het eigenlijk nog niet eens nieuwswaardig.
  Wat maakt het uit wat iemand vroeger allemaal heeft uitgespookt. Als zo'n persoon in de maatschappij goed funcioneert is er naar mijn idee niks mis mee.
  Op deze manier kunnen ze net zo goed gaan kijken of jan peter balkenende, of mark rutte vroeger niet toevallig heeft lopen belletje lellen.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X