Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Vier mannen vast na vondst grote hoeveelheid hennep

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Vier mannen vast na vondst grote hoeveelheid hennep

  Korting op 420shop
  zaterdag 07 mei 2011 | 12:45  OOSTERHOUT - De politie hield vrijdagavond rond 21.15 uur aan het Wilhelminakanaal-Noord vier mannen aan wegens het in bezit hebben van een hoeveelheid hennep, enkele joints en een busje pepperspray.

  Deze werden in de auto aangetroffen door surveillerende agenten die ter plaatse een aantal auto's bij elkaar zag staan. De agenten roken bij het aanspreken van de bestuurder van een van de auto's een sterke hennepgeur. Bij het verzoek verdovende middelen aan de agenten te overhandigen gaven de mannen een klein brokje hasj af. Toen de politie hierop besloot de auto verder te doorzoeken werden de overige zaken gevonden, waaronder een grote zak met ongeveer 50 gram henneptoppen. Een van de vier inzittenden (23, 27, 26 en 24 jaar oud) kwam uit Amsterdam, de andere drie uit Roosendaal. Zij zijn aangehouden. Ze hadden gezamenlijk een geldbedrag van enkele duizenden euro's bij zich. De drugs, het geld, de pepperspray en de auto waarin zij zaten zijn in beslag genomen.

  http://www.bndestem.nl/regio/oosterh...eid-hennep.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Vier mannen vast na vondst grote hoeveelheid hennep

  Zow heej, wat een megavangst.

  Comment


   #3
   Re: Vier mannen vast na vondst grote hoeveelheid hennep

   geen slechte vangst wel spijtig van de wiet

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X