Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hennep in kelder

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Hennep in kelder

  Korting op 420shop
  Politiebericht is gepubliceerd op Donderdag 26 mei 2011 – Naarderstraat, Den haag, Nederland  Datum incident: 26-05-2011 Bureau/gemeente: Den Haag

  Door een sterke brandlucht, en met behulp van een warmtecamera, ontdekten brandweer en politie in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 mei een hennepkwekerij in een kelder in de Naarderstraat.
  Een aantal elektrakabels veroorzaakte kortsluiting, waardoor een brand ontstond. Een grote brand werd voorkomen door het reukvermogen van een buurtbewoner, die contact opnam met de politie.  Hoewel politie en brandweer in eerste instantie wel brand roken, maar niet zágen, toonde een warmtebeeldcamera dat onder de woning iets aan de hand was. In de kelder werd de kwekerij met vermoedelijk ruim 300 planten ontdekt . De agenten hielden de slapende 23-jarige Haagse bewoonster aan. Donderdag wordt de kwekerij ontmanteld, en stelt Politie Haaglanden een onderzoek in.


  http://www.localpoint.nl/crimereports/95934/
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Hennep in kelder

  lekker ruim keldertje wel... wanneer gaan mensen nou eens inzien dat investeren in goed materiaal en correcte aanleg helpt in de bestrijding van het blauwe gevaar ?
  Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X