Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Politie stopt drugshandel vanuit supermarkt

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Politie stopt drugshandel vanuit supermarkt

  Korting op 420shop
  09-06-11 10:09 uur


  Met een inval in een supermarkt aan de Apeldoornselaan in Den Haag heeft de politie vandaag een eind gemaakt aan de vermoedelijke drugshandel vanuit de winkel.

  In het pand werd ongeveer 2 kilo (vermoedelijke) hennep en een plak hasj aangetroffen. Ook werden tassen met hennepresten aangetroffen. De politie heeft twee verdachten aangehouden, twee Hagenaars van 18 en 19 jaar. Binnenkort verwacht de politie ook de eigenaar van de supermarkt aan te houden.

  Een inbraak bij de supermarkt in de zomer van 2010 bracht de politie op het drugsspoor. Een 30-jarige Haagse werd in de ochtend van 3 augustus op heterdaad betrapt bij een inbraak in een fietsenwinkel. In een tas die de vrouw bij zich had, zaten spullen van de supermarkt, waar ook was ingebroken. De politie trof toen in het pand een tas met hennepresten aan. De politie hield de supermarkt de maanden erna in de gaten. (ANP)

  http://www.parool.nl/parool/nl/224/B...permarkt.dhtml
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X