Mededeling

Collapse
No announcement yet.

1.500 kilo hennep in bestelauto

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  1.500 kilo hennep in bestelauto

  Korting op 420shop
  HETEREN - Op de A50 ter hoogte van Heteren heeft de politie dinsdag een 39-jarige Duitser aangehouden. Hij had hennep in zijn bestelauto.

  Maar liefst 1.500 kilo hennep trof de
  politie in een bestelauto van een
  Duitser aan. Foto: KPLD


  De man vervoerde in zijn bestelbus ruim 1500 kilo samengeperste hennep met een straatwaarde van ruim 4,5 miljoen euro, zo maakte het Korps landelijke politiediensten (KLPD) bekend.
  Deel bumper ontbrak

  De man, een inwoner uit het Duitse Kranenburg, reed in een bestelbus met het opschrift van een vervoersbedrijf. Medewerkers van de Verkeerspolitie van het KLPD zagen dat een deel van de bumper van de auto ontbrak en stelden een nader onderzoek in.

  Pakketjes lijken niet op compost

  In de laadruimte lagen 36 grote zakken die volgens de bestuurder waren gevuld met compost. Op verzoek opende hij één van de zakken. Hierin zaten meerdere pakketjes die echter niet op compost leken.
  Uiteindelijk bleek dat in elke zak 42 kilo samengeperste hennep zat. Over de herkomst van deze softdrugs wilde de man niets kwijt.
  De bestelauto en de hennep zijn in beslag genomen. De man is in verzekering gesteld.

  http://www.deweekkrant.nl/artikel/20..._in_bestelauto
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X